ODE Yatırım 26 şehirde ustalarla buluşacak

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, su yalıtımı alanındaüst segment membranın yeniden tanımlandığı Epikon serisindeki ürünlerini ustalar ilebuluşturmak için yola çıktı.

ODE Yatırım 26 şehirde ustalarla buluşacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan ODE Yalıtım, Türkiye’nin dört bir yanında ustalarla buluşacak. Su yalıtımı alanında üst segment membranın yeniden tanımlandığı Epikon serisini, ustalara daha yakından tanıtmayı hedefleyen ODE Yalıtım, düzenlediği “Epikon Ustalar Festivali” kapsamında 9 Mayıs - 1 Temmuz tarihleri arasında 26 ildeki 56 ODE bayisinde ustalarla bir araya gelecek.

Buluşmanın ilk durağı Çorlu oldu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde başlayan Epikon Ustalar Festivali sırasıyla İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, İzmir, Muğla, Antalya, Konya, Karaman, Mersin, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Nevşehir, Trabzon, Samsun, Kastamonu, Bartın, Ankara, Düzce ve Sakarya’dan sonra Kocaeli’nin İzmit ilçesinde gerçekleşecek buluşmayla tamamlanacak. Bazı illerde birkaç gün sürecek festivalin düzenleneceği bayilere ve diğer detaylara www.epikonustalarfestivali.com adresinden erişilebilir.

Ozan Turan: “Pandeminin ardından yeniden ustalarımızla buluşmanın heyecanını yaşıyoruz”

ODE Yalıtım’ın başarısında bayiler ve ustalar başta olmak üzere tüm paydaşların büyük bir katkısı olduğunu söyleyen ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, “Paydaşlarına değer katmayan hiçbir organizasyonun başarılı olamayacağına inanan bir şirket olarak, yenilikçi ürünlerimizin yanı sıra düzenlediğimiz eğitimler ve hazırladığımız yayınlarla da sektörümüze değer katıyoruz. Pandemi dolayısıyla uzun süredir çevrim içi ortamda düzenlediğimiz eğitimlerin ardından ‘ODE her yerde’ diyerek yeniden yollara çıkmanın, bayilerimizle ve ustalarımızla buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Festival kapsamında uzmanlarımız ustalarımıza teknik ve uygulamalı eğitimler verecek. Ayrıca çeşitli oyunlar ve çekilişler ile hep birlikte keyifli vakit geçirecekleri bir program hazırladık” dedi.

“Kolay ve hızlı uygulanabilirliğiyle ustalarımızın işini kolaylaştırıyor”

2019 yılında piyasaya sürdükleri Epikon serisinin, eksi 30 derece soğukta bükülme dayanım gibi Türkiye’de ilk olan özelliklere sahip olduğunu hatırlatan Turan, “Yapıların uzun yıllar boyunca sudan korunmasına olanak sağlayan yapıda ve performansta ürünleri kapsayan Epikon serisinde, ham maddeden ambalaja kadar her aşamada en yüksek kalitede malzeme, özel formül ve ileri teknoloji kullandık. Yurt içinde ve yurt dışında prestijli projelerin tercihi olan Epikon membranlarımız, kolay ve hızlı uygulanabilirlik sağlayan yeni nesil özellikleriyle uygulama hatalarının önüne geçerken, ustalarımızın işlerini de kolaylaştırıyor” diye konuştu.

Festivale özel kampanya

Festival kapsamında düzenlenen kampanya ile de bir palet Epikon alana iki adet İZOPRO Tüp hediye ediliyor. İpragaz’ın yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği İZOPRO Tüp, sabit basınç ve yüksek alev sıcaklığı sağlayarak su yalıtım uygulamalarının daha ekonomik, emniyetli, hızlı ve verimli gerçekleştirilmesine olanak tanıyor. Kampanya, yıl sonuna kadar devam edecek.

Epikon ile uçtan uca hizmet deneyimi

ODE Yalıtım, Epikon ile yalnızca bir ürün sunmanın ötesine geçerek uçtan uca hizmet deneyimi de sağlıyor. Buna göre, planlama aşamasında proje ve teknik danışmanlık, uygulama aşamasında süpervizörlük hizmetleriyle projeler başarılı ve sorunsuz gerçekleştiriliyor. Özel projelerin ihtiyacı olan özel detaylar için tasarımcılarla birlikte çalışılarak, doğru ürün seçiminden doğru detayların oluşturulmasına ve uygulama tariflerine kadar çözüm üretiliyor. Uzman uygulamacı iş ortaklarıyla ve uygulama aşamasında düzenli denetimlerle uygulamaların sorunsuz gerçekleşmesini sağlayan ODE Yalıtım, SAFEZONE 15 yıl garanti ile de yapıların sürdürülebilirliğine katkıda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.