Öğretmene saldıran veli yakalandı

Sarıyer'deki Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda bir öğretmene yapılan saldırı sonrasında, şüpheli öğrenci velisi A.Ç'nin gözaltına alındığı bildirildi.

Öğretmene saldıran veli yakalandı
Yayınlanma:

Olayın detaylarına göre, Maslak Mahallesi Büyükdere Caddesi'nde bulunan bu okulda öğretmen N.Ö, sınıfta disiplinsizlik yapan bir öğrenciyi uyardıktan sonra yerini değiştirmesini istemişti. Bunun üzerine okula gelen öğrenci velisi A.Ç, koridorda karşılaştığı öğretmen N.Ö'ye aniden yumruk atmıştı.

Saldırı sonucunda yaralanan öğretmen N.Ö, hastanede darp raporu aldıktan sonra polise başvurarak şikayetçi oldu. Polis ekipleri, kaçan şüpheli A.Ç'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. A.Ç, "kasten yaralama ve mala zarar verme" suçlarından şüpheli olarak emniyete teslim edildi.

Bu üzücü olayın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şiddeti kınayarak, konunun takipçisi olacaklarını belirtti ve öğretmenlere destek mesajları verdi.

Olayın okul güvenlik kamerası tarafından kaydedilmiş olması da dikkat çekiyor. Görüntülerde, koridorda yürüyen öğretmene velinin ani saldırısı, öğretmenin yere düşmesi ve okul personelinin müdahalesi yer alıyor. Bu görüntüler, olayın ciddiyetini ve aciliyetini vurguluyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.