Okur Yazar Buluşması başlıyor

Atayurt Yayınevi Ankaralı kitapseverler bu yıl birincisi düzenlenecek olan “Okur-Yazar Buluşması”na davet ediyor

Okur Yazar Buluşması başlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Atayurt Yayınevi Ankaralı kitapseverler bu yıl birincisi düzenlenecek olan “Okur-Yazar Buluşması”na davet ediyor. 6-7 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenecek bu buluşma ile Ankaralı okurlar için bulunmaz bir fırsat ortaya çıkmıştır. Okurlar hem yazarların kitaplarını uygun fiyatlarla bulabilecek hem de yazarlarla yüz yüze sohbet etme imkanı bulacaktır. Yurdumuzun tanınmış simaları ve yazarları ile başlayacak olan buluşma Ankara’da bir ilk olma özelliğini de taşımaktadır. Bu buluşmayı her sonbahar ve ilkbaharda tekrarlamayı ve geleneksel hale getirmeyi planlayan Atayurt Yayınevi, katılımın artması için etkinliği ücretsiz yapmıştır.

ETKİNLİĞE KATILACAK YAZARLAR

Namık Kemal Zeybek, Yusuf Halaçoğlu, Bige Güven Kızılay, Taner Ünal, Feyzullah Budak, Hüseyin Çiloğlu, Cengiz Önal Tarakçıoğlu, Ayşe Işık Pehlivanoğlu, Mine Zeybek Temur, Mithat Akar, Mevlüt Aşgın, Nail Topal, İsmail Tezgel, Duygu Uğur, Umut Berhan Şen, Mücahit Gezen, Berdi Sarıyev, Emrah Yılmaz, Dicle Eroğul, Mustafa Çalık, Kamil Kartal, Karibe Baysal.

okur-yazar-bulusmasi-2.jpg

BULUŞMAYA YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

Üst üste gelen kâğıt zamları ile zor günler geçiren yayıncılık sektörüne bir nebze de olsa nefes aldırmak için düzenlenen bu etkinliğe tüm Anakaralı okurlar davetli. Atayurt Yayınevi gelen bu zamlar karşısında basılmış ürünlerine (kitaplarına) zam yapmama kararı almış ve bunu kamuoyu ile paylaşmıştı. Yayınevi yetkililerinin verdiği bilgiye göre bu etkinliğe katılım oldukça yoğun olacak ve tekrarlanması için gerekli teşviki sağlayacaktır. Etkinlik yeri, Ankara Sıhhiye’de bulunan, Ankara’nın sembol otellerinden Gür KENT Otel’de 6-7 Ekim 2018, Cumartesi 13.00-18.00 ve Pazar 13.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.