Osmanlı’da yoğun tempo

Ankara’yı 2017-2018 Sezonu’nda TFF Birinci Ligde temsil edecek olan Osmanlıspor’un Bolu’daki hazırlık kampı yoğun antrenman temposu altında sürüyor.

Osmanlı’da yoğun tempo
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara’yı 2017-2018 Sezonu’nda TFF Birinci Ligde temsil edecek olan Osmanlıspor’un Bolu’daki hazırlık kampı yoğun antrenman temposu altında sürüyor. Bolu’da altıncı günü geride bırakan mor sarılılar, yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

osmanlispor-12.jpg

NEFES ALDIRMADI

Osmanlıspor Teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay yönetiminde günün ilk antrenmanına Bolu Termal Otel’in sahasında çıkan futbolcular, ısınma ve koordinasyona yönelik oyunla başladı. Saha içerisine kurulan istasyonlarda kuvvet çalışması yapan ekibimiz, daha sonra dönüşümlü olarak 5’e 2 top kapma oyunu oynadı ve minyatür kalelerden kurulu alanda hücum ve savunma organizasyonlarında bulundu. 1 saat 40 dakika süren antrenman yarı sahada yapılan pas organizasyonuyla son buldu. Akçay’ın yaklaşık iki saat süren yoğun temposuna futbolcular zaman zaman ayak uydurmakta zorluk çekti ve tabiri yerindeyse pestilleri çıktı.

KONDİSYON ÇALIŞTILAR

Mor sarılılar, günün ikinci antrenmanına ise ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Antrenmanın ikinci bölümünde tam sahaya kurulu istasyonlarda dayanıklılık ve çabukluğa yönelik özel çalışma yapan oyuncular yarı sahada oynanan maçla antrenmanı sonlandırdı. Hafif adale ağrısı bulunan Sokol, Furkan Özçal ve bağırsak enfeksiyonu geçiren Tugay Kacar akşam antrenmanında yer almazken Hasan Kılıç takımdan ayrı koşu yaptı. Çift kale maçta futbolcuların hırslı ve istekli olmaları teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın yüzünü güldürdü.

osmanlispor-11-006.jpg

ANIL’A SÜRPRİZ KUTLAMA

Öte yandan mor sarılı ekibin öğlen yemeğinden sonra ise takımın oyuncularından Anıl Karaer’in 30. yaşını kutladı. Arkadaşları tarafından hazırlanan doğum günü pastasından haberi olmayan anıla biranda yaş günü pastasını karşısında görünce duygusal anlar yaşadı. Arkadaşlarına bu güzel jestlerinden dolayı teşekkür eden Anıl daha sonra pastasını kesti. Anıl’a pastasını takım arkadaşı Musa Çağıran elleriyle yedirip nice güzel senelere diyerek mutlu sağlıklı bir ömür dileri.

 

Kaynak:İHA

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.