Osmanlıspor beraberlikle yetindi

Ankara temsilcisi Osmanlıspor milli maçlar nedeniyle lige verilen arada hazırlık Süper Lig temsilcisi Kayserispor ile deplasmanda Kadir Has Dış Saha’da Caner Ak’ın yönettiği maçta atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Osmanlıspor beraberlikle yetindi
Yayınlanma:
Güncelleme:

HALİL METİN

Spor Toto Birinci Lige kötü bir başlangıç yapan Ankara temsilcisi Osmanlıspor milli maçlar nedeniyle lige verilen arada hazırlık Süper Lig temsilcisi Kayserispor ile deplasmanda Kadir Has Dış Saha’da Caner Ak’ın yönettiği maçta atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Mücadeleye Osmanlıspor etkili başladı maçın 8. dakikasında Mertcan Caner Öztürk’ün golüyle 1-0 öne geçen mor sarılılar devreyi de bu skorla kapattı. İkinci yarıda Kayserispor ataklarına karşı koymakta zorlanan Osmanlıspor’un maçın 68. dakikasında savunmasında yaptığı iyi değerlendiren Tiago Lopes’in bu dakikada attığı güzel golle 1-1’lik beraberliği yakaladı ve maç bu skorla sona erdi.

OSMANLISPOR: Ahmet, Ndiaye, Ali, Beykan, Ali Eren, Anıl, Mbu, Sinan, Sharafad, Mertan ve Lembi.

KAYSERİSPOR: Muammer, Gyan, Levent Gülen, Şamil Çinaz, Bilal, Hasan Hüseyin, Kravets, Oğuzhan, Mert, Chery ve Kana Bıyık 11 ile çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.