Osmanlıspor dört köşe

Osmanlıspor, Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kardemir Karabükspor'u ikinci yarıda attığı dört golle 4-0 mağlup etti.

Osmanlıspor dört köşe
Yayınlanma:
Güncelleme:

Osmanlıspor, Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kardemir Karabükspor'u ikinci yarıda attığı dört golle 4-0 mağlup etti. Beşinci maçında ikinci galibiyetini alan mor sarılılar ikinci yarıda ortaya koyduğu etkili futbolla sonuca ulaşıp puanını 6’ya yükseltti.

Spor Toto Birinci Lige kötü başlayan Osmanlıspor beşince maçında ikinci galibiyetini Kardemir Karabükspor karşısında alarak puanını 6’ya çıkardı. Geçtiğimiz hafta iyi oynadığı maçta Gençlerbirliği’ne 1-0 yenilen mor sarılılar, Karabük deplasmanında rakibine şans tanımayıp üç puanı dört golle almasını bildi. İlk yarıda genç rakibi ile başa baş bir oyun ortaya koyan mor sarılılar ikinci yarıdaki etkili oyuncu ile sonuca gitmesini bildi.

DÖRT GOLLE GALİP

Ligin ilk dört haftasında istediği sonuçları bir türlü alamayan Osmanlıspor ikinci galibiyetini deplasmanda alarak iki hafta sonra galibiyetle tanıştı. Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında Karabükspor'a konuk olan Osmanlıspor özellikle ikinci yarıdaki oyuncuyla genç rakibine şans tanımadı. Geçen hafta ortaya koyduğu futbolla Gençlerbirliği karşısında hiç beklemediği bir mağlubiyet alan mor sarılılar ikinci galibiyetini Karabük deplasmanında 4 golle 3 puanı kaptı. İlk yarısı golsüz geçilen maçın ikinci 45. dakikasında adeta şov yapan Osmanlıspor’u, 54'te Beykan'ın penaltısıyla eşitliği bozdu. 56'da Mbu ile farkı ikiye çıkaran Osmanlıspor, 80'de Mertan, 90+1'de Gueye'nin golüyle zafere ulaştı.

POZİSYON BULAMADI

Maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren ev sahibi Kardemir Karabükspor ilk yarıda güçlü rakibi Osmanlıspor karşısında ilk yarıda başa baş bir oyun ortaya koymasına karşın ikinci yarıda yorulunca farklı yenilmekten kurtulamadı. Ev sahibi ekip ilk yarı boyunca kapalı bir savunma anlayışı ile oynayıp orta sahayı kalabalık tutunca rakibine çok ciddi gol pozisyonu vermedi. Buna karşın Karabükspor aynı başarıyı hücumda gösteremedi ve gol pozisyonuna girmekte zorlanırken, bir iki cılız atak dışında Osmanlıspor kalesini zorlamaktan çok uzak bir oyun sergiledi.

KARABÜK’ÜN DİRENCİ İKİNCİ YARIDA KIRILDI

Öte yandan deplasman temsilcisi mor sarılılar ilk yarıda genç rakibi karşısında oyunu kontrol etmesine karşın gol pozisyonları bulmakta zorlandı. Rakip savunmayı aşmakta zorlanan mor sarılılar orta sahadan yaratıcı paslarla Karabük savunmasını bir türlü aşamadı. Buna karşın savunmada rakibine pozisyon vermeyen Ankara ekibi aynı başarıyı hücumda gösteremedi. Bu devrede 3 net gol pozisyonuna giren Osmanlısporlu futbolcular bunlardan yararlanamadı. Devre boyunca rakibine göre daha organize olan mor sarılılar bu devreden gol çıkaramadı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.