Osmanlıspor fark attı

Mor sarılılar sabah antrenmanın ardından akşam saatlerinde ise U21 takımıyla hazırlık maçı oynadı.

Osmanlıspor fark attı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig’in beşinci haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor’la karşılaşacak olan Osmanlıspor hazırlıklarını sürdürdü. Lige kötü başlangıç yapan ve oynadığı 4 maçta 1 galibiyet 3 yenilgi alarak hayal kırıklığı yaratan mor sarılılar çıkış maçı olarak gördüğü Karabük maçına sıkı hazırlanıyor. Mor-sarılı ekip, sabah saatlerinde Batıkent Tesisleri’ndeki fitness salonunda kuvvet ağırlıklı çalışma yaptı. Teknik direrköt Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcuları katılırken oyuncuların moralli ve istekli olması Akçay’ın yüzünü güldürdü.

GOL YAĞDIRDILAR

Mor sarılılar sabah antrenmanın ardından akşam saatlerinde ise U21 takımıyla hazırlık maçı oynadı. İlk yarı farklı ikinci yarı farklı takımların mücadele ettiği karşılaşmayı A Takım 6-2’lik skorla kazandı. Osmanlıspor A Takımı’nın golleri Furkan Özçal (3), Mertan Caner Öztürk (2), Furkan Yaman’dan gelirken U21 takımının golleri ise Can Ahmet Üstün ve Şamil Çetin kaydetti.

DAVA AÇACAKLAR

Öte yandan Osmanlı Stadı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla geri alınması Osmanlıspor'da şok etkisi yarattı. Osmanlıspor yönetiminin bu karara karşı dava açacağı öğrenildi. Bu arada Bugsaşspor'un Ostim Stadı, Keçiörengücü yönetiminin de Aktepe Stadı için dava açmaya hazırlandığı ifade edildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.