Osmanlıspor tempo yükseltti

TFF Birinci Ligde ilk yarıyı hayal kırıklığı ile kapatan Osmanlıspor sezonun ikinci yarısı için Antalya’da kampa girdi.

Osmanlıspor tempo yükseltti
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF Birinci Ligde ilk yarıyı hayal kırıklığı ile kapatan Osmanlıspor sezonun ikinci yarısı için Antalya’da kampa girdi. Hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdüren mor sarılılar kaldığı otelin sahasında yoğun tempoda ikinci yarıya hazırlanıyor.

KIRAN KIRANA MAÇ

Antalya’nın Belek beldesinde bulunan sezonun ikinci yarısı için hazırlıklara başlayan Osmanlıspor kampın günü çift antrenman yaparak tamamladı. Otel’in sahasında teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde yapılan günün ilk antrenmanına, mor sarılılar topla ısınma çalışmasıyla başladı. Tam sahaya kurulu istasyonlarda dayanıklılığa yönelik çalışmaya geçen oyuncularımız daha sonra 5’e 2 top kapma oyunu oynadı. Günün ilk antrenmanı dar alanda oynanan maçla son buldu. Maçta futbolcuların ortaya koydukları performans teknik heyetin yüzünü güldürdü.

AKŞAM TEK ANTRENMAN

Mor sarılılar, akşam antrenmanına ise ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Saha içerisine kurulu istasyonlarda dönüşümlü olarak çeşitli pas organizasyonları ve şut çalışması yapan oyuncularımız dar alanda jokerli pas çalışmasına geçti. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçta mor takım ortaya koyduğu oyunla beğeni kazanırken futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı. Çift kale maçta teknik direktör İsmet Taşdemir sık sık oyunu durdurarak futbolcularını uyararak hata yapmamalarını istedi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.