Otomobille çarpışan pikap 30 metre savruldu

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile bir pikap aracı kafa kafaya çarpıştı ve üç kişi yaralandı.

Otomobille çarpışan pikap 30 metre savruldu
Yayınlanma:

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile bir pikap aracı kafa kafaya çarpıştı ve üç kişi yaralandı. Olay, gece saatlerinde Kozlu ilçesindeki bir kavşakta gerçekleşti. İddialara göre, Mustafa K. yönetimindeki Mercedes marka otomobil, ışıklı bir kavşaktan çıktığı sırada Kozlu-Ereğli istikametine seyir halinde olan Pusat Ö. yönetimindeki Ford marka pikap aracıyla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle pikap aracı 30 metre savrulup demir korkuluklara çarparak devrildi. Bu çarpışma sonucunda pikap aracından kopan parçalar bir otomobil galerisinin camını kırarak zarara yol açtı.

Kazada, otomobil sürücüsü Mustafa K, pikap sürücüsü Pusat Ö. ve araç içerisinde bulunan Fatih Mustafa A. yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri, yaralıları kurtarmak ve gerekli müdahaleleri yapmak için hızla olay yerine ulaştı. AFAD ekipleri yaralıları araçlardan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, hurdaya dönen araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. İtfaiye ekipleri ise yolda temizleme çalışmalarına başladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.