Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ile yapacağı görüşmenin içeriğini açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme hakkında açıklamalarda bulunarak, "Nezaketle talepte bulunup, yüz yüze görüşme gerçekleştireceğiz, çalışma ziyaretine gideceğiz." dedi.

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ile yapacağı görüşmenin içeriğini açıkladı
Yayınlanma:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Yerel Yönetimler Çalıştayı öncesinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başta olmak üzere birçok belediye başkanı ile Anıtkabir’i ziyaret etti.

Özel, parti genel merkezinde düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın açılış konuşmasında, CHP’nin toplumun her kesiminden, Türkiye’nin tüm demokratlarından oy alabilen bir parti olduğunu söyleyerek "Seçimleri Türkiye ittifakı kazanmıştır." dedi.

"ÇALIŞMA ZİYARETİ" VURGUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret edecek olan Özgür Özel, görüşmenin içeriğine ilişkin de düşüncelerini paylaştı. Özel, "Biz kibre kapılırsak bize, kim kibre kapılırsa ona hesap sorar. Biz bir nezaket telefonu açtık, şimdi bir çalışma ziyaretine gideceğiz. Sizlerin masalarında çalışarak ortaklaştıracağınız talepler, ajandamızda olması gereken öncelikler, Parti Meclisi, MYK, Parti Grubumuzun bize toplam siyaset üzerinden yaptığı okumaları billurlaştırıp gündemimizi oluşturup, nezaketle talepte bulunup, yüz yüze görüşme gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.