Özgür Özel'den 'ittifak' çıkışı: Onlar Cumhur İttifakı'ysa biz Türkiye ittifakıyız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Belki bu seçimde ittifak yapmadık gibi görünüyor ama çok daha büyük bir ittifakın içindeyiz. Onların karşısında bizim ittifakımız, onlar Cumhur İttifakı'ysa biz Türkiye ittifakıyız" dedi.

Özgür Özel'den 'ittifak' çıkışı: Onlar Cumhur İttifakı'ysa biz Türkiye ittifakıyız
Yayınlanma:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zonguldak'ta düzenlenen halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu ve partililere seslendi. Kent merkezindeki Madenci Anıtı'nın bulunduğu alanda gerçekleşen etkinliğe katılan Özel, maden sektöründe yaşanan acıların yürekleri dağlamaya devam ettiğini belirtti. Konuşmasında, işçi sağlığı ve iş güvenliği konularına vurgu yaptı ve bu alanda yeterli ilerleme sağlanamadığını ifade etti.

Özgür Özel, Zonguldak'taki emekli sayısının çalışan sayısını aştığını ve hükümetin emeklileri kademe kademe yoksullaştırdığını dile getirdi. Emeklilerin alım gücünün 2002'den bu yana nasıl azaldığını örneklerle anlatan Özel, hükümetin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Ayrıca, Türkiye'deki gençlerin umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini vurgulayan Özel, gençlere seslenerek demokrasiye ve sandığa güvenmeleri gerektiğini söyledi. Zonguldak'ın güçlü ve kazanmaya odaklanmış bir ekibe sahip olduğunu dile getiren Özel, bu şehrin geleceğini Cumhuriyet Halk Partisi'nin yöneteceğini belirtti.

Cumhur İttifakı'na yönelik eleştirilerde bulunan Özel, Türkiye İttifakı'nın daha büyük bir güç olduğunu ve korku siyasetine karşı umudu ve sevgiyi örgütlediklerini ifade etti.

Özgür Özel'in konuşmasının ardından, Kahramanmaraş merkezli depremlerde bölgede görev alan bir madenciye plaket takdim edildi. Daha sonra ise il, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

Programa, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gül Çiftci Binici ve Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, parti meclis üyesi Nazan Güneysu, Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem ve partililer katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.