Özgür Özel'den önemli ziyaret: Sinan Ateş'in eşi ile görüştü

Ankara'nın Çukurambar semtinde gerçekleşen ve toplumda derin izler bırakan Sinan Ateş suikastı sonrası, iddianamenin tamamlanmasıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, suikasta kurban giden Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü.

Özgür Özel'den önemli ziyaret: Sinan Ateş'in eşi ile görüştü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sinan Ateş suikastinin ardından devam eden süreçte iddianame ile ilgili tartışmalar sürüyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tamamlanan iddianamede, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili 22 kişiye tasarlayarak öldürme suçu yöneltilmişti. Ancak, iddianamenin hazırlanma süreci ve içeriği hakkında kamuoyunda çeşitli tartışmalar sürüyor.

CHP Lideri Özgür Özel de bu konuda sert eleştirilerde bulunarak, iddianamenin gerçekleri tam olarak yansıtmadığını ve suikastın aydınlatılması için mücadeleyi sürdüreceklerini ifade etmişti.

İDDİANAMEYE TEPKİ

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ise iddianameye tepki göstermiş ve suikastın arkasındaki azmettiricilerin hala ortaya çıkarılmadığını vurgulamıştı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, iddianamenin hazırlanması için neden bu kadar uzun bir süre bekletildiği sorusunu sormuş ve kamuoyunu bu konuda bilgilendirme çağrısında bulunmuştu.

ayse-ates.jpg

ÖZGÜR ÖZEL İLE GÖRÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, silahlı saldırı sonucu öldürülen Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile CHP Genel Merkezi'nde görüştü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.