Panasonic yeni LCD projektör serisini duyurdu

Ofis ve sınıflar için geliştirilen Taşınabilir PT-LB426 Serisi ve Kısa İzdüşümlü PT-TW381R Serisi LCD Projektörler; kontrastı, bağlantı imkanlarını ve esnekliği arttırıyor.

Panasonic yeni LCD projektör serisini duyurdu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Panasonic, ultra uzun kullanım ömrü, düşük toplam sahip olma maliyeti ve yüksek kontrastlı görüntü kalitesi sunan iki tane düşük maliyetli LCD projektör serisini duyurdu. Ofis ve sınıflar için ideal olan bu yeni seri, 3100-4100 lm arasında değişen WXGA ve XGA çözünürlük ve parlaklık sunan altı adet PT-LB426 Serisi taşınabilir ve dört adet PT-TW381R Serisi kısa izdüşümlü LCD projektör modelinden oluşuyor. Bu yeni seri, mevcut ürün çeşitlerini daha yüksek kontrastlı görüntüler ve daha geniş bağlantı seçenekleriyle güncelliyor.

Her iki seri de iyi aydınlatılmış sınıflarda ve toplantı alanlarında kullanım ömürleri boyunca neredeyse hiç bakım gerektirmeden mükemmel netlikte görüntüler sunuyor. Bu yeni projektörler; kolay taşınmaları, sezgisel kullanımları ve kurulum esneklikleriyle tüm personelin uygun ve yüksek kaliteli görsellerden kolayca faydalanmasını sağlıyor.

Panasonic Business Avrupa Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa, konuyla ilgili şunları söylüyor: “Bu en yeni seri; kullanımı kolay, güvenilir ve esnek bir projektörde profesyonel görüntüler isteyen kısıtlı bütçeye sahip kurumlar için geliştirildi. Sunum yapan kişiler, bu serinin kalite ve kullanım kolaylığından, yöneticiler de neredeyse hiç bakım gerektirmeyen yapısından faydalanıyor.”
 
Yapay Işıkta Doğal Görüntü Kalitesi

Güncellemeyle birlikte tüm modeller, iyi aydınlatılmış ortamlarda görüntü kalitesi sunmak için kendilerinden önceki ürünlerden %25 daha yüksek kontrasta sahip. Cihazlar, yüksek 20.000:1 kontrast, 4100 lm[1] (XGA) parlaklık ve ayrıntılı HD görüntü üretimiyle (WXGA modelleri) güçlendiriliyor. Panasonic'in Daylight View Lite özelliği, ortam ışığını otomatik olarak algılıyor ve görüntülerin net olmayacağı durumlarda rahat görüntü sağlanması için projeksiyonu optimize ediyor.
 
Düşük Bakım Gereksinimi ve Uzun Kullanım Ömrü

Her iki seri de Toplam Sahip Olma maliyetini gözle görülür derecede düşürüyor. Orijinal bir düşük bozunum lambası, ECO Modunda (tam parlaklıkta 10.000 saat) 20.000 saat[2] kullanım ömrü sunuyor. Ancak 10.000 saat[3] kullanım sonrasında filtrenin değiştirilmesi tavsiye ediliyor. Filtreler, projektörler tavana monte edildiğinde erişilebilen yandaki panel kapağı üzerinden değiştirilebiliyor. Bu üniteler, stoklanması gereken sarf malzeme miktarını azaltıp maliyet tasarrufu sağlarken, Erken Uyarı Fonksiyonlarına Sahip Çoklu İzleme ve Kontrol Yazılımı[4] (ağ modellerinde bulunuyor) bir problem ortaya çıkmadan önce uyarı gönderebiliyor. Bu da acil durum aramalarının azalmasını ve planlanmamış arıza sürelerinin kısalmasını sağlıyor.
 
Esnek Kurulum ve Kolay Kullanım İmkanı

Bu esnek projektörler, masa üzerine veya tavana kolay bir şekilde kurulabiliyor. Tüm modeller (PT-LB306 hariç) çift HDMI® girişine ve çift D-sub bilgisayar girişine[5] sahipken; ağ modellerinde bunların yanında bilgisayar veya mobilden kablosuz ekran projeksiyonu için medya akış çubuklarını veya isteğe bağlı AJ-WM50/ET-WML100[7] modüllerini destekleyecek 5 V/2 A USB çıkışı[6] özelliği de bulunuyor. İsteğe bağlı kablosuz modüller, sunum yapan kişilerin Windows için Presenter Light yazılımını ve iOS ile Android cihazlar için Wireless Projector uygulamasını kullanarak bir bilgisayardan veya mobil cihazdan kablosuz olarak büyük ekrana paylaşım yapmalarına olanak tanıyor.

TW381R'nin etkileşimli becerileri, ekran üzerinde gösterimi ve daha sonra dağıtım için çalışmayı bir görüntü dosyası olarak kaydetme özelliğini destekleyen Bilgisayar için Akıllı Tahta yazılımıyla daha da artıyor. TW381R Serisi, 75cm[8] mesafeden 80 inçlik bir görüntüyü ekran gölgelemesi olmadan yansıtabiliyor. PJLink™ ve PC tarayıcı kontrolü, ağ modellerinde de bulunuyor.

LB426 Serisi, kurulum serbestliği için 1,2x yakınlaştırma lensi, 1,48-1,78[9] atım oranı ve genişletilmiş V/H Keystone Düzeltmesi[10] (H: ±35 °, V: ±35 °) ve çarpıklık içermeyen projeksiyon için Kavisli Ekran Düzeltmesi (LB306 hariç) içeriyor. Dahili 10 W[11] hoparlör, mikrofon girişi ve ses pimi çıkışı, odadan odaya taşınması kolay (yakl. 2,9 kg), bağımsız bir medya sunum paketi (335 x 96 x 252 mm) içerisinde tasarlanıyor.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.