Pınar Altuğ Kimdir? Eşi Yağmur Atacan kimdir? Nereli ve Kaç yaşında?

Pınar Altuğ kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır? Eşi Yağmur Atcan kimdir? Merak edilenler arasında yer alıyor. İşte detaylar...

Pınar Altuğ Kimdir? Eşi Yağmur Atacan kimdir? Nereli ve Kaç yaşında?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ünlü Türk oyuncusu ve model Pınar Altuğ, 2 Eylül 1974 tarihinde doğmuştur. Eğitim hayatını Saint Benoît Fransız Lisesi'nde tamamlayan Altuğ, lise ikinci sınıftayken mankenlik kariyerine adım atmış ve 1994 yılında "Miss Turkey" unvanını kazanarak büyük bir ün kazanmıştır. Ancak, hayatı on yedi yaşında babasının vefatıyla gölgede kalmıştır.

PINAR ALTUĞ ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA YÜKSELDİ

Liseden mezun olduktan sonra İstanbul'da İşletme bölümünde eğitimine devam etmiştir. 1995 yılında magazin programlarını sunarak sunuculuk kariyerine başlamış olan Pınar Altuğ, gerçek çıkışını 2002 yılında yayınlanmaya başlayan ve uzun yıllar devam eden "Çocuklar Duymasın" adlı dizide canlandırdığı Meltem karakteri ile yapmıştır. Bu dizi büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edilmiş ve Türkiye'de izlenme rekorları kırmıştır.

Meltem karakteri sayesinde büyük bir şöhret elde eden Altuğ, pek çok tanınmış firmanın reklam yüzü olarak da kamera karşısına geçmiştir. 2008 yılında Yağmur Atacan ile evlenen Pınar Altuğ'un bu evlilik, yaş farkı nedeniyle uzun süre gündemde kalmıştır.

Pınar Altuğ'un evlilik hayatı oldukça renkli bir geçmişe sahiptir. İlk evliliğini 2000 yılında Umut Elçioğlu ile yapmış, ancak beş yıl sonra 2005 yılında boşanmıştır. Daha sonra 2008 yılında Yağmur Atacan ile ikinci kez evlenmiş ve bu evlilikten Su Atacan isimli bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Pınar Altuğ, hem profesyonel kariyeri hem de renkli özel hayatıyla Türkiye'nin tanınmış isimlerinden biridir.

0x0-pinar-altug-ve-yagmur-atacandan-kotu-haber-hayranlarini-uzduler-1672640577842.jpg

SUNUCULUK YAPTIĞI PROGRAMLAR:

Pınar’ın Yemek Zevki
Türkiye’nin Yıldızları
Sizi Böyle Alalım
Bir Dilek Tut
Mucizeler Gecesi
Pınarın Günlüğü
Bir Şarkısın Sen
Bir Şarkısın Sen

FİLMLERİ:

Kurt Kapanı
Çocuklar Duymasın
Reyting Hamdi
Omuz Omuza
Davetsiz Misafir
İlk Aşkım
Deli Dolu
Aile Reisi
Çocuklar Duymasın

EŞİ YAĞMUR ATACAN KİMDİR?

Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olarak Gaziantep'te doğan Yağmur Atacan, ailesiyle birlikte sık sık şehir değiştirmek zorunda kaldı. Babası asker, annesi ise diş hekimi olan Yağmur Atacan'ın ailesinin işleri sebebiyle farklı şehirlerde yaşamışlardır. İlkokulu Eskişehir'de tamamlayan Atacan, lise eğitimini İstanbul Üsküdar Anadolu Lisesi'nde almıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü'nden mezun olmuştur. Atacan'ın bir kız kardeşi bulunmaktadır.

Lise yıllarında tiyatroya olan ilgisi nedeniyle amatör tiyatro sahnelerinde yer almaya başlayan Yağmur Atacan, 2002 yılında "Canbaz" adlı oyunda "Bebeto" karakterini canlandırmıştır. Aynı dönemde müziğe olan ilgisiyle Arkhe ve Hi-Jack gruplarında baterist olarak profesyonel müzik kariyerine adım atmıştır. Bu dönemde Egos, Panda, Coca Cola, Hürriyet, Ülker gibi tanınmış markaların reklam filmlerinde de yer almıştır.

2006 yılında TRT'de yayınlanan "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu üstlenen Yağmur Atacan, televizyonculuğa olan ilgisini bu dönemde daha da artırmıştır. Aynı dönemde ek iş olarak otomobil galericiliğiyle uğraşmıştır. Yağmur Atacan, çok yönlü bir kariyere sahip olan bir isim olarak tanınmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.