Pucca’nın oğlu 3’üncü kattan aşağı düştü

Fenomen yazar Pucca ve oyuncu Serhat Karagöz’ün oğlu Batı 3’üncü kattan aşağı düştü. Vücudunda kırık olan Batı’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Pucca’nın oğlu 3’üncü kattan aşağı düştü
Yayınlanma:

Fenomen yazar Selen Pınar Işık, Pucca mahlası ile tanınıyor. Pucca’nın ve oyuncu Serhat Osman Karagöz’ün 6 yaşındaki oğlu Batı 3’üncü kattan aşağı düştü. Vücudundaki kırıklardan dolayı ameliyat olan Batı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

pucca.jpg

“BİR GÜNDE ÖMRÜMDEN 25 YIL GİTTİ”

Pucca, oğlunun sağlık durumu hakkında insatagram hesabından açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada, “Merhaba ancak kendime gelebildim. Arayan soran herkese teşekkürler hiçbir aramaya dönemedim çok üzgünüm konuşacak halde değildim, bir günde ömrümden 25 yıl gitti. Toparlayabildiğim kadar yazıyorum şu an hala şoktayım. Batı 3. Kattan düştü, bilinci açık kollarında kırıklar var dün ameliyat oldu. Kırıkların durumu biraz ciddi ama geçecek. Şu an gülüyor, puding istiyor, öpüyor, şaka yapıyor doktorları polise şikayet etmekle tehdit ediyor. Bir süre daha hastanede kalacağız. Eminim kısa süre sonra aynı bu fotoğraf gibi ayaklanacak o beklediğimden daha güçlü bir çocuk. Cümlelerim anlamsız karışık olabilir özür dilerim biraz daha toparlanırsam uzun uzun anlatırım. Merak edenler dua edenler çok çok çok teşekkürler” diye konuştu.

“YAŞANILAN ŞEY TRAVMATİK”

Serhat Karagöz ise oğlu Batı hakkında, “Tek tek dönemediğim bütün arkadaşlarıma, yazan herkese çok teşekkür ederim. Batı fiyakalı bir o kadar da haşere. Yaşanılan şey travmatik, atlatılan mevzu ucuz. Akıl sağlığımı korumam mucize" şeklinde konuştu.

p-001.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.