Putin'e suikast mi yapıldı? Putin’in durumu nasıl? İşte o açıklama...

Putin2e suikast mi yapıldı? Putin’in durumu nasıl? Gündemde üst sıralarda yer alan başlıklar arasında. Detaylar haberimizde...

Putin'e suikast mi yapıldı? Putin’in durumu nasıl? İşte o açıklama...
Yayınlanma:

PUTİN'E SUİKAST GİRİŞİMİ Mİ YAPILDI?

Rusya'dan yapılan açıklamada, "Kremlin'e insansız hava araçları ile saldırı düzenlendi. İHA'lar etkisiz hale getirildi. Saldırıyı Putin'e suikast girişimi olarak değerlendiriyoruz. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin zarar görmedi. Misilleme hakkımızı saklı tutuyoruz." denildi.

Bununla birlikte Kremlin, Putin'in saldırılar esnasında Kremlin'de olmadığını ve Moskova dışında yer alan Novo Ogaryova'da çalıştığını bildirdi. Bölgedeki binaların hiçbirinin zarar görmediği ifade edildi. Moskova Belediyesi, şehir üstünde insansız hava araçlarının uçurulmasını yasakladığını açıkladı.

Bu açıklama, Kremlin'e insansız hava araçlarıyla bir saldırı düzenlendiğini ve saldırının Putin'e yönelik bir suikast girişimi olarak değerlendirildiğini söylüyor. Ayrıca, Rusya Devlet Başkanı Putin'in saldırıdan zarar görmediği ve bölgedeki binaların zarar görmediği ifade ediliyor. Rusya ise misilleme hakkını saklı tutacağını belirtiyor. Ancak henüz saldırıyı kimin gerçekleştirdiği hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.