Ramazan Ayanoğlu Yiğit Hamza’ya umut oldu

Kırıkkale’nin önde gelen iş adamlarından Aybimaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayanoğlu, SMA-1 Tip hastası Yiğit Hamza’a destek için başlatılan canlı yayın konuğu olarak “Her şey Yiğit Hamza için” ifadelerini kullandı.

Ramazan Ayanoğlu Yiğit Hamza’ya umut oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırıkkale SMA-1 Tip hastası Yiğit Hamza Demir’e sahip çıktı. Yiğit Hamza'nın ameliyatı için gereken miktara ulaşmanın mutluluğu yaşandı. Kırıkkale'nin tek SMA Tip-1 hastası olan ve yaklaşık 2,5 yıldır tedavisi için süren yardım kampanyası mutlu şekilde sonuçlandı. Valilik izinli üçüncü kampanyasının son virajında Kırıkkale'nin önde gelen isimleri geçmişte olduğu gibi yine elini taşın altına koyarak Yiğit Hamza Demir'e yeni bir umut, yeni bir doğum günü hediye etti.

Kırıkkale TV İmtiyaz Sahibi-Gazeteci İlyas Şen'in koordinatörlüğünde Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, birliktelik olduğunda Kırıkkale'de ne gibi güzel işlerin ortaya çıkacağına hep birlikte imza attılar.

kirikkale-aybimas.jpg

Bugüne kadar Yiğit Hamza için desteklerini esirgemeyen Sinerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman ve ailesi ise büyük katkılarda bulundu. Duman ailesi canlı yayında 600 bin TL yardımda bulundu. Kumbarasında harçlık biriktiren çocuklardan, dolmuş parasını vererek yürümeyi tercih eden öğrencilere kadar birçok duygusal sahneye şahitlik eden canlı yayında 6 milyon 71 bin TL para toplandı. Yiğit Hamza Demir için toplanan yardım miktarı yüzde 100 oranına ulaştı. Yiğit Hamza Demir, şimdi yurtdışında tedavi görecek.

aybimaxs.jpg

AYANOĞLU YALNIZ BIRAKMADI

Canlı yayının finalini ise Kırıkkale’nin önde gelen iş adamlarından Aybimaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayanoğlu yaptı. Ayanoğlu, canlı yayın boyunca toplanan ana para miktarının eksik kalan 850 bin TL'sini bağışta bulunarak örnek bir davranışa imza attı. Yaklaşık 3 saat süren canlı yayının sonunda mutluluk gözyaşları vardı. Yayına katılan “3 Ahmet Başkan” verdikleri destekler ile büyük alkış aldı.

AYANOĞLU TAKDİR TOPLADI

Yiğit Hamza için önceki gece düzenlenen ve canlı yayınlanan yardım gecesine telefonla bağlanan hayırsever ve yardımsever Kırıkkaleli İş Adamı Aybimaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayanoğlu, “Ahmet Önal Başkanıma, Ahmet Sungur Başkanıma, Ahmet Varlı başkanıma çok selamlar diliyorum ve başkanım ben şöyle bir şey düşüyorum. 15 dakika daha hayır yapmak isteyenler yardımda bulunmak isteyenler yapsınlar kalanın bağışta ne kadar eksik kalırsa iş adamı Ramazan Ayanoğlu olarak vereceğim. Her şey Yiğit Hamza için” diyerek son noktayı koydu. Ayanoğlu, “Memleketimiz halkımız için elimizden ne geliyorsa yapmaya her zaman hazırız” diyerek sözlerini tamamladı. Ayanoğlu’nun bu örnek davranışı Kırıkkale’de büyük takdir topladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.