Rasim Ozan Kütahyalı ne yaptı? Rasim Ozan Kütahyalı kimdir, neden gündemde?

Rasim Ozan Kütahyalı, 'Okşan' iddialarıyla gündemdeki yerini koruyor. Nagehan Alçı'ya sorulan soru ise yine okları Rasim Ozan Kütahyalı'ya döndürdü. Peki, Rasim Ozan Kütahyalı kimdir, neden gündem oldu? Rasim Ozan Kütahyalı kiminle evli?

Rasim Ozan Kütahyalı ne yaptı? Rasim Ozan Kütahyalı kimdir, neden gündemde?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Rasim Ozan Kütahyalı, 30 Nisan 1981 tarihinde İzmir'de doğmuş, eğitim hayatına İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi'nde başlamıştır. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne kaydolmuş, ancak ikinci sınıfta okulu bırakmıştır.

untitled-1.jpg

Meslek hayatına Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaparak adım atan Kütahyalı, ayrıca Taraf gazetesinde yazarlık yapmıştır. Aralık 2009'dan itibaren Ters Cephe programında spor yorumculuğu yapmış ve daha sonra Beyaz Futbol programında yorumcu olarak yer almıştır. Sabah gazetesinde de köşe yazarlığı yapmaktadır.

Rasim Ozan Kütahyalı, evli biri gazeteci Nagehan Alçı ile olan evliliğiyle tanınır ve iki kız çocuğunun babasıdır.

Son zamanlarda gündeme gelen Kütahyalı'nın, CHP mitinginde Nagehan Alçı'ya yöneltilen "Rasim'in videolarını gördün mü Nagehan? Montaj montaj" şeklindeki bağırışlar sonrasında yaşananlarla sıkça anıldığını görüyoruz. Daha önce de Ankara'da bir trans birey olan Okşan ile ilişkisi olduğu iddiaları gündeme gelmişti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.