“Renklerle Adım Adım” resim sergisi açıldı

“Renklerle Adım Adım” resim sergisi 23 sanatçı ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde açıldı.

“Renklerle Adım Adım” resim sergisi açıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Öncülüğünü Neriman Şahin’in yaptığı “Renklerle Adım Adım” resim sergisi 23 sanatçı ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde açıldı. Karma resim sergisi 16 Eylül tarihine kadar kadar sanatseverlere açık olacak. Galeride birbirinden güzel 200 eser sanatseverlerle buluşurken, serginin açılışını sanatçılar hep birlikte yaptı. Yurdun değişik yerlerinden gelen sanatçıların eserleri büyük ilgi gördü.

ugurna.jpg

SANATI SANATÇI İLE BULUŞTURUYORUZ

Açılan resim sergisinde eserleri sergilenen ressam Dilek Karakuş düzenlenen karma sanatlar sergisi ile ilgili şu ifadeleri kullandı. Karakuş, “Ressam Arif Sayar ve sanatçılarla birlikte açılışı gerçekleştirdik. Serginin amaçlı sanata destek sanatkarları bir araya getirmek insanlara resim sanatını tanıtmak sevdirmek teşvik etmelerini sağlamak. Sanatı ve sanatçıyı yaşatmak. Sergiyi düzenleyen bizleri bir araya getiren ressam Neriman Şahin’e böylesine anlamlı bir organizasyonda bizi bir araya getirdiği için teşekkür ederim. Biz sanatçıların böyle bir arada olması birlikte sanatı yaşatıp sevdirme gayesi beni çok mutlu ediyor birbirinden değerli eserleri görmek her eserin ayrı ayrı hikayesini bilmek fırçaların tuval üzerinde birçok izler bıraktığını bilmek ayrı bir mutluluk. Eserlerin hepsinin ayrı bir emekle yapılıp sergilenmesi insanların takdirlerini kazanmak ayrı bir duygu tüm sanatseverlere göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı başta ailem olmak üzere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

res2.jpg

DİLEK KARAKUŞ KİMDİR?

31 Ocak 1974 Yılı Kırşehir doğumlu eğitim sürecini Ankara'da tamamladı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı özel kalem müdürlüğünde görev yaparken 01.10.2014 yılında Ressam Muazzez Tanış denetiminde desen ve yağlıboya çalışmalarına başladı.

09-16 Mart 2015 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Reşat Morali Salonun da Kadınlar günü karma Resim sergisine katıldı. 08-22 Mart 2016 Yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Reşat Morali salonunda Kadınlar günü sergisine katıldı. 12-26 Mayıs 2016 T.C. Başbakanlık Hazine Müşteşarlığı Hikmet Esen Konferans Salonunda ''Annelerin Renklerle Dansı''adlı karma resim sergisine katıldı.

rea.jpg

06-17 Ocak 2017 Çağdaş Sanatlar Merkezinde (SAKÜDER ) Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneğinin düzenlemiş olduğu 6.Uluslararası Ankara Sanat Buluşması Resim sergisine katıldı. 10-16 Ekim 2017 (ANKÜSADER)Anadolu Kültür Sanat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Ankara Güvenpark Sanat Galerisinde yoksul çocuklar için düzenlemiş olduğu ''Gelin Elele Verip Çocuklarımızın Yüzünü Güldürelim '' adlı karma sergisine katıldı.

16-30 Mayıs 2018 T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Hikmet Esen Konferans Salonunda ''Kalplerden Renklere'' adlı resim sergisine katıldı. Katıldığı sergilerden başarı ve teşekkür belgeleri almıştır. Sanatçı Uluslararası Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği (SAKÜDER) üyesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.