Roketsan'dan Körfez çıkarması

Türkiye'nin öncü savunma ve havacılık şirketlerinden biri olan Roketsan, 13-17 Kasım tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen Dubai Airshow 2023'e güçlü bir katılım sağlıyor.

Roketsan'dan Körfez çıkarması
Yayınlanma:

35. yılını "Yarın İçin Yükseliyoruz" sloganıyla kutlayan Roketsan, bu önemli etkinlikte Körfez bölgesindeki iş birliklerini artırmayı amaçlıyor.

Dubai Airshow, dünya genelinden birçok savunma sanayi şirketinin katıldığı önemli bir etkinlik olarak biliniyor. Roketsan, deneyimli kadrosuyla fuara katılarak birçok son teknoloji ürününü sergileyecek. Şirket, Körfez bölgesindeki savunma sanayi iş birliklerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Roketsan'ın fuar kapsamında sergileyeceği ürünler arasında Mini Akıllı Mühimmatlar (MAM-C, MAM-L, MAM-T), CİRİT Lazer Güdümlü Füze, Seyir Füzesi ÇAKIR, SUNGUR Hava Savunma Füze Sistemi, Stand-Off Mühimmatı SOM ve Mikro Uydu Fırlatma Sistemi (MUFS) yer alıyor.

Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, fuara güçlü bir katılım sağlamalarının Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki olumlu ilişkileri destekleme amacını taşıdığını belirtti. İkinci, Dubai Airshow'da yapacakları görüşmelerle somut adımlar atarak ülkelerinin ekonomisine katkı sağlamayı ve küresel alanda Türk bayrağını dalgalandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.