Sağlık Bakanı Koca, Hatay'da deprem şehitliğini ziyaret etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremin yarattığı acıları hafifletmek için çaba harcadıklarını ifade etti.

Sağlık Bakanı Koca, Hatay'da deprem şehitliğini ziyaret etti
Yayınlanma:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan Bayramı münasebetiyle Antakya ilçesindeki Narlıca Deprem Şehitleri Mezarlığı'nı ziyaret etti.

Burada dua edip mezarlara karanfil bırakan Koca, ziyaret sırasında depremzedelerle görüşen ve çocuklarla sohbet eden Koca, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 Şubat 2023'teki deprem felaketini unutmadıklarını vurguladı.

Acıların hala taze olduğunu belirten Bakan Koca, deprem sonrası yaşanan acıları hafifletmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Bakan Koca, "Bayramlar, kaybettiklerimizin acılarını daha fazla hissettiğimiz günler. Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze. Deprem nedeniyle yaşadığımız acıları azaltmak için tüm gücümüzle gayret sarf ediyoruz. Dün buradaydık, bugün buradayız, yarın da Hatay'ımızda olacağız. Rabb'im, benzer felaketleri milletimize ve insanlığa göstermesin." dedi.

Ziyarette Bakan Koca'ya Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar da eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.