Şahan Gökbakar’ın seçim paylaşımları ortalığı karıştırdı! Kılıçdaroğlu’na bakın ne dedi

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Şahan Gökbakar’ın seçim paylaşımları ortalığı karıştırdı! Kılıçdaroğlu’na bakın ne dedi
Yayınlanma:

Şahan Gökbakar bugün de Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendiği yeni bir paylaşımda bulundu. Ancak paylaşımı çok eleştirildi. Birçok kişinin rahatsız olduğu şey, Gökbakar'ın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na karşı kullandığı üsluptu.

“Bir kere kağittan okuma işini bir kenara bırak.
Bu söylediklerini ilk turdan önce söyleyecektin.
Senin videona terörist montajlayıp mitinginde oynatan iktidara aynı bu şekilde defalarca söyleyecektin. Teröristle kim işbirliği yapiyor, ne diyorsunuz siz diyecektin!”

BİR TEPKİ DE ENVER AYSEVER'DEN GELDİ!

Yazar Enver Aysever'in Gökbakar'ın üslubuna yorumda bulunarak, "Arkadaşınızla mı konuşuyorsunuz Şahan? İçtenlikle laubalilik arasında ince bir çizgi vardır, size dost tavsiyemdir, sosyal medya gücüne, popüler kültür ününe kapılmayın" diyerek tepki gösterdi. Şahan Gökbakar'a bir tepki de ünlü sanatçı Hayko Cepkin'den geldi.

ÜNLÜLER CAMİASINDA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Hayko Cepkin, Şahan Gökbakar'ın kullandığı dili eleştirerek, Gökbakar'ın üslubundaki bu rahatlığın Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelen her tepkiye çok anlayışlı bir tavır içinde yaklaşıyor olmasından kaynaklandığını vurguladı. Yani, Gökbakar'ın iyi niyeti suistimal ettiği anlamına çıkıyordu yazdıkları...

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.