Şahin Irmak Ertan Saban’a önce hakaret etti, sonra özür diledi

Ertan Saban’ın Galatasaray aleyhine ağır tezahürat yaptığı görüntülere tepki veren Şahin Irmak, Ertan Saban’dan özür diledi.

Şahin Irmak Ertan Saban’a önce hakaret etti, sonra özür diledi
Yayınlanma:

Beşiktaş taraftarı olan oyuncu Ertan Saban’ın Galatasaray aleyhine ağır tezahürat yaptığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Birçok taraftarın yanı sıra Ertan Saban’ın meslektaşı Şahin Irmak da oyuncuya tepki vermişti.

ERTAN SABAN’A HAKARET ETMİŞTİ

Şahin ırmak, sosyal medya hesabından Ertan Saban’a hakaret ederek, “Beşiktaş'ı ve Beşiktaşlı dostlarımı haklı galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim. Bu arkadaşın da bir sürü Galatasaraylı arkadaşı, eşi, dostu olduğuna eminim. Yüzlerine de hönkürsene y.vşak!" ifadelerini kullanmıştı.

ahin.jpg

Ertan Saban sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Galatasaray camiasını, özellikle taraftarlarını kırdığım için üzdüğüm için tüm samimiyetimle özür dilerim. Maç sonrası kutlamanın hararetiyle, hiçbir özrü yok, taraftar hararetiyle söylenmiş bir cümleydi benimkisi. Gerçekten bütün samimiyetimle özür diliyorum" şeklinde konuşmuştu.

ertan-saban-kimdir-ertan-saban-kac-yasinda-ve-14889720-1421-amp.jpg

Şahin Irmak, yaptığı paylaşımı silerek, Ertan Saban’dan özür diledi.

“TENHADA EDİLEN ÖZRÜN BİR KIYMETİ YOKTUR”

Şahin Irmak, paylaşımında “Dün kendime de yakıştıramadığım bir laf ettiğim için Ertan Saban'dan özür dilerim. Buradan özür dilerim, zira tenhada da edilen özrün bir kıymeti yoktur. Bu gerginlikten nemalanmaya çalışan sektördeki bazı kişileri de görmüş olduk. Dost yüzlü, dost gülücüklü...." diye konuştu.

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.