Sahne Serkan Kaya’nın

Son yıllarda Mesele, Kalakaldım, Zor Bela gibi şarkılarla dinleyenlerin gönlüne taht kuran Serkan Kaya, sadece güçlü yorumculuğuyla değil söz yazarlığı ve besteciliği ile de takdir toplamaya devam ediyor.

Sahne Serkan Kaya’nın
Yayınlanma:
Güncelleme:

Son yıllarda Mesele, Kalakaldım, Zor Bela gibi şarkılarla dinleyenlerin gönlüne taht kuran Serkan Kaya, sadece güçlü yorumculuğuyla değil söz yazarlığı ve besteciliği ile de takdir toplamaya devam ediyor. Son albümü “Miras” ile beğenileri toplayan Serkan Kaya, yakın dönemde Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları isimli albümünde seslendirdiği “Sor” şarkısıyla da adından çokça söz ettirdi. Sadece fantezi müzik severlerin değil, farklı kesimlerin de beğenisini kısa sürede kazanmış olan Serkan Kaya, alanında zirveye adım adım yürüyor.


Zaman içerisinde Ankara yaz klasiği haline gelen PanoraPark konserleri kapsamında geçtiğimiz senelerde de Ankara’da sahne alan Serkan Kaya, dinleyenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Dakikalarca ayakta alkışlanan ve konser süresini uzatmak zorunda kalan Serkan Kaya, bu ilgi karşısında yine sahne alma sözü vermişti. Sözünü tutan Serkan Kaya 11 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.30’da PanoraPark’ta sahne almak üzere Ankara’da olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.