Seçil Erzan için istenen ceza arttı

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Denizbank Levent Büyükdere Caddesi Şube Müdürü Seçil Erzan'ın da aralarında bulunduğu 2’si tutuklu 7 sanıklı davayla bağlantılı olarak yeni bir iddianame hazırlandı.

Seçil Erzan için istenen ceza arttı
Yayınlanma:

Soruşturmayı yürüten savcılık tarafından hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilerek dosyanın birleştirilmesine karar verildi.

İddianamede, şikayetçi olarak Fatih Altıntaş yer aldı.

Altıntaş, Erzan'ı eşinin annesinin akrabası olmasından dolayı tanıdığını belirtti.

Erzan'ın 2023 yılında kendisine ünlü isimlerin de içinde bulunduğu bir fon hakkında bilgi verdiğini ve yatırım yapmasını istediğini ifade etti.

Altıntaş, Şubat 2023'te Erzan'a 78 bin dolar verdiğini ancak karşılığında herhangi bir belge almadığını, Erzan'ın fona yatırımcı bulması halinde kendisine de kar payı vereceğini söylediğini belirterek şikayetçi olduğunu aktardı.

Savcılık, Erzan hakkında "Tacir veya Şirket Yöneticisi Olan ya da Şirket Adına Hareket Eden Kişilerin Ticari Faaliyetleri Sırasında Dolandırıcılık" suçundan düzenlediği iddianameyi ana davanın görüldüğü İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. Mahkeme, yeni iddianamelerin ana dosyayla birleştirilmesine hükmetti. Böylece mağdur sayısı 26'dan 27'ye yükselirken, Seçil Erzan için istenen ceza talebi de 87 yıldan 285 yıla yükseldi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.