'Seçime 5 gün kala adaylardan biri ölecek' diyen Astrolog Meral Güven konuştu

Sosyal medyada son günlerde gündemi sarsan ve "Seçime 5 gün kala bir aday vefat edecek ve ülkenin kaderi değişecek" şeklindeki iddianın kaynağı olarak gösterilen astrolog Meral Güven, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Güven, ilgili iddianın kendisine ait olmadığını ve böyle bir öngörüde bulunmadığını dile getirdi.

'Seçime 5 gün kala adaylardan biri ölecek' diyen Astrolog Meral Güven konuştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sosyal medya platformlarında son günlerde dolaşan, "Seçime 5 gün kala bir aday vefat edecek ve ülkenin kaderi değişecek" iddialarının, astrolog Meral Güven tarafından yapıldığına dair ortaya atılan iddialar sonrasında Güven, bu konuya açıklık getirdi. Güven, kendisine ait olmayan bir sosyal medya hesabının bu kehaneti paylaştığını ve bu hesapla ilgisi olmadığını belirtti.

Güven, bahsedilen iddianın çıkış noktası olarak gösterilen @meralguvenast isimli Twitter hesabının kendisine ait olmadığını ve yaptığı açıklamaların resmi hesapları dışında hiçbir şekilde kendisine ait olmadığını vurguladı.

untitled-1.jpg

Aynı sahte hesabın "Az önce net olarak gördüm. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs gecesi balkon konuşması yaptığını gördüm. Herkese hayırlı olsun." şeklinde bir başka iddia daha paylaştığını belirten Güven, bu sahte hesabın kullanıcı adını değiştirerek Meral Güven'in adıyla oluşturulan sahte bir hesaba dönüştüğünü açıkladı.

Meral Güven, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak bu sahte hesaplar konusunda detaylı bilgi verdi. Kendisi adına açılan sahte hesapların içerisine siyasi unsurların da karıştığını ifade eden Güven, bu tür yanıltıcı bilgilere inanılmasının kabul edilemez olduğunu ve ismiyle oynanan bu tür oyunlara prim verilmemesi gerektiğini vurguladı. Güven, ayrıca kendisinin bilimsel çalışmalarına ve itibarına zarar vermek isteyenlerin bu tür faaliyetlere başvurduğunu ifade etti.

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.