Seçimleri bilen Astrolog İlayda Aşkın uçak kazalarını da tahmin etti!

Son günlerde üst üste uçak kazalarının yaşanması vatandaşları endişelendirirken, sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken Astrolog İlayda Aşkın'ın bu kazaları önceden tahmin etmesi de şaşkınlık yarattı.

Seçimleri bilen Astrolog İlayda Aşkın uçak kazalarını da tahmin etti!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Son iki gündür ülkede ardı ardına uçak kazaları yaşandı. Kazalardan birkaç gün önce sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Astrolog İlayda Aşkın'ın uçak kazalarını tahmin eden gönderileri ise dikkat çekti.

İSTANBUL'DA VE ANTALYA'DA ÜST ÜSTE KAZA

Uçak kazalarının ilki İstanbul Havaalanı'nda meydana gelmişti. Bir kargo uçağı iniş esnasında ön tekerleklerinin açılmaması üzerine uçak gövdesi üzerine iniş yapmıştı. Kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

Bir diğer uçak kazası haberi de bugün Antalya'dan dan geldi. Köln- Alanya / Gazipaşa seferini gerçekleştiren Corendon Havayolları’nın 9H-TJF tescilli Boeing 737 uçağı, ön tekerleği patlayınca, ön dikme üzerine iniş yaptı. Kazada, ölen yada yaralanan olmadığı bildirilirken, pistin hasar aldığı tespit edildi.

astrolog.jpg

ÖNCEDEN TAHMİN ETMİŞTİ

Bu yaşanan kazalardan önce, Astrolog İlayda Aşkın'ın sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderide, uçak kazalarının yaşanma ihtimaline dikkat çekilmesi sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Aşkın, geçtiğimiz cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de tahmininde yanılmamıştı. Ayrıca Aşkın, 2025 Haziran ayında da erken seçimlerin olacağını tahmin ediyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.