Şehidin oğluna muhteşem sünnet

TBMM’yi ve devlet kurumlarını bombamalayan F-16’ları engellemeye çalışırken şehit olan 9 Kahramankazanlı arasında yer alan Ahi Köyü Muhtarı Ali Anar’ın oğlu Muhammed sünnet oldu.

Şehidin oğluna muhteşem sünnet
Yayınlanma:
Güncelleme:

FETÖ darbe girişiminin komuta merkezi olan 4’üncü Ana Jet Üssü’nden kalkarak sivil halkı, TBMM’yi ve devlet kurumlarını bombamalayan F-16’ları engellemeye çalışırken şehit olan 9 Kahramankazanlı arasında yer alan Ahi Köyü Muhtarı Ali Anar’ın oğlu Muhammed sünnet oldu. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Anar ailesine bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan 6 çocuk babası Ahi Köyü Muhtarı Ali Anar’ın en küçük çocuğu olan 6 yaşındaki Muhammed sünnet oldu. Ahi Köy Konağı’nda yapılan sünnet düğününe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve eşi Gül Fakıbaba, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ile şehit aileleri ve gazilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Minik Muhammed’in ailesi düğüne gelenleri kapıda karşıladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunduğu sünnet düğününde semazen gösterisi yapılarak, ilahiler seslendirildi. Minik Muhammed, sahneye kurulan temsili tahta oturarak misafirleri selamladı. Oldukça sevinçli olduğu görülen Minik Muhammed’in mutluluğu görülmeye değerdi. Bakan Fakıbaba ve Başkan Ertürk, hediyelerini takdim ettikleri minik Muhammed’i öperek tebrik ettiler.

ÜÇÜNCÜ DEDENİM

Bakan Eşref Fakıbaba, Türk Milleti’nin 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinde destan yazdığını ifade ederek, şöyle konuştu, “Şehitlerimize, gazilerimize minnettarız. Aranızda olduğum için Muhammed'in üçüncü dedesi olduğum için inanın mutluluğumu tarif edemem. Allah'ın izniyle Muhammed'in üçüncü dedesiyim. Bizim en büyük görevimiz şu anda Muhammed'in ve ailesinin yanında olmaktır. Muhammed'in düğün töreninde içimiz kan ağlıyor bir taraftan, ama Muhammed'in babası gibi evlatlarımız olduğu için de gurur duyuyoruz. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah ikinci Memleketim kahramankazan olmuştur. Allah'ın izniyle onlar, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan Reisimiz olduğu müddetçe sahipsiz, yalnız değillerdir” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Başkan Lokman Ertürk de, böylesine anlamlı bir günde minik Muhammed’in ve ailesinin yanında olmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Muhammed bize kahraman şehidimiz Ali Anar’ın emanetidir. Muhammed ve diğer 5 kardeşi bizlerin de evladıdır. Tüm şehit ve gazilerimizin kahramanlıkları sayesinde vatanımız, devletimiz dimdik ayakta. Kahramankazanlı tüm şehit aileleri ve gazilerimizle büyük bir aileyiz. Onlar için ne yapsak az. Şehit yakınlarımız ve gazilerimizle sürekli olarak ilgilenen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da tüm Kahramankazan halkı adına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah minik Muhammed’in nikâhını da kıymak bana nasip olur” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.