'Sen yaşlandın, tabi ki aldatacağım' cezası

Bakırköy Aile Mahkemesi, 42 yıllık karısına 'Sen yaşlandın tabi ki aldatacağım' dediği iddia edilen...

'Sen yaşlandın, tabi ki aldatacağım' cezası
Yayınlanma:
Güncelleme:

Adana'da Dilek Tunçman özel güvenlik görevlisi Arif Sıçramaz ile bir süre önce sevgili oldu. Dilek Tunçman, sevgilisi Arif Sıçramaz'ın kendisine fuhuş yaptırmak istemesi üzerine ayrılmak istedi. Ancak özel güvenlik görevlisi, tehdit ederek genç kadına iki kez fuhuş yaptırdı. Genç kadın tehdide rağmen fuhuş yapmak istemedi. Bu arada, Dilek Tunçman, Zeki Aşan ile tanışarak sevgili oldu. Ancak Arif Sıçramaz de sürekli Dilek Tunçman'dan para istemeye devam etti.

PLANI BERABER YAPTILAR

Dilek Tunçman'ın yeni sevgili olduğu Zeki Aşan'nın da uyuşturucu bağımlısı olduğu ortaya çıktı. Genç kadın, Arif Sıçramaz para istemeye devam edince yeni sevgilisinin yanına gelerek eski sevgilisinin 2 bin lira para istediğini, kendisini tehdit ettiğini anlattı. Ayrıca ablasının evinde 20 bin lira parası ve 6 bin lira değerinde altını olduğunu söyledi.

Uyuşturucu bağımlısı Zeki Aşan, bunun üzerine Dilek Tunçman ile bir plan yaptı. Plana göre Dilek Tunçman'ın ablası Ebru Özükanar’nın evine hırsız girecek, daha sonra da ablasıyla gezmeye çıkarken eve yeniden hırsız girme ihtimaline karşılık para ve altınları çantasına koydurup yolda giderken gasp ettirecekti. İki sevgili planı devreye soktu. Eve önce bir kişi gönderilip evi dağıtıp ufak tefek malzemeler çaldırıldı. Bir gün sonra da Dilek Tunçman planın ikinci evresine geçerek ablasına “Hırsızlar bölgede geziyormuş. Bizim de evimizin kapısını iki gün önce zorlamışlardı. Para ile altınları yanına al, ne olur ne olmaz” dedi. Bunun üzerine Ebru Özükanar, 20 bin lira ile birlikte 6 bin lira değerindeki altınları çantasına koyup yanına 1,5 yaşındaki oğlu Batuhan’ı da alıp kız kardeşiyle birlikte dışarı çıktı.

SİLAHI BAŞINA DAYADI VE...

Bu sırada Dilek Tunçman, sevgilisine mesaj atıp evden çıktıklarını ve bulunduğu güzergahı söyledi. Harekete geçen Zeki Aşan, iki kardeşin yanına yaklaşıp elindeki silahı bebek arabasında bulunan küçük çocuğun başına dayayıp "Paraları ver" diyerek tehdit etti. Sevgilisinden gelen mesajlarda para ve altınların bebek arabasının içindeki çantada olduğunu bilen Zeki Aşan, çantayı aldı ve kendisini bekleyen arkadaşı Onur Çelik’in motosikletine binerek olay yerinden kaçtı.

Bu olayın polise intikal etmesinin ardından polis, çorap söküğü gibi gasp olayını ortaya çıkardı. Kız kardeş ve ilk sevgilisi gözaltına alındı. İkisi de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis bir süre sonra da kız kardeşin sevgilisini olay yerinden motosiklet ile kaçıran Onur Çelik'i yakaladı. Zanlı ifadesinde Zeki Aşan ile arkadaş olduğunu, kendisini arayıp olay yerine çağırdığını sonra da yanına gelip "Beni götür" dediğini, kendisinin de götürdüğünü söylediği öğrenildi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.