Seren Serengil kimlerle evlendi?

Ünlü sanatçı Seren Serengil, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Mustafa Rahman Tohma tarafından aldatıldı. Seren Serengil'in özel hayatı merak konusu oldu. Seren Serengil kaç ker evlendi, Seren Serengil'in çocuğu var mı? Detaylar haberimizde.

Seren Serengil kimlerle evlendi?
Yayınlanma:

Ünlü sanatçı Seren Serengil, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Mustafa Rahman Tohma tarafından aldatıldı. Seren Serengil'in özel hayatı merak konusu oldu. Seren Serengil kaç ker evlendi, Seren Serengil'in çocuğu var mı? Gibi sorularla ünlü sanatçının özel hayatı arama motorlarına aratılıyor.

Peki, ünlü sarkıcı, tv sunucusu Seren Serengil'in özel hayatı hakkında merak edilenler haberimizde...

Seren Serengil, ünlü oyuncu Öztürk Serengil'in kızıdır. Ünlü sanatçı Seren Serengil 6 Nisan 1971 yılında İstanbul'un Şişli semtinde dünyaya geldi.

Serengil, özel hayatında istediği mutluluğu yakalayamadı.

Seren Serengil ilk evliliğini 2000 yılında Ozan Kaçmaz yaptı. Ancak çift 2 yıl sonra boşanmıştı. Serengil, aynı yıl şarkıcı Cengiz İmren ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ancak Serengil'in bu evliliği de 3 yıl sonra sona erdi.

Ünlü şarkıcı, 2006-2010 yılları arasında ise Musa Aytun ile evlilik yaşadı. Bu evliliği sırasında Seren Serengil, hamile kaldı ancak ilk bebeğini 9 aylıkken karnında öldü, ikinci bebeğine hamileyken de düşük yapmıştı.

1958466-620x410.jpeg

Seren Serengil, 2018'de ise yine bir şarkıcı olan Yaşar İpek ile evlendi. Çift, olaylı bir şekilde boşandı.

serennn.jpeg

Mustafa Rahman Tohma'nın asıl mesleği ve işi çiftçilik. Aileden gelen çiftçilik mesleği ile ilgileniyor. Antakya'da geniş bir arazileri olan Mustafa Tohma'nın babası da çiftçilik yapıyor. 11 ili vuran büyük depremde annesini kaybetti. Mustafa Tohma, Seren Serengil'den tam olarak 12 yaş küçük.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum