Sevilay Yılman'dan Ahmet Hakan'a olay sözler!

Kendisine "Gazeteci değil" diyen Ahmet Hakan'a sinirlenen Sevilay Yılman, ateş püskürdü.

Sevilay Yılman'dan Ahmet Hakan'a olay sözler!
Yayınlanma:

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge'nin moderatörü Ahmet Hakan'ın yayın esnasında Habertürk yazarı Sevilay Yılman için "Gazeteci değil" demesi ardından Yılman, "Zira gazeteciliğin nasıl yapıldığını ben ona ta Sabah Gazetesi’nde iken askerden muaf olduğu çürük raporu hikayesini belgeleri ile yazarak göstermiştim" ifadeleriyle tepki gösterdi.

"BENİM İÇİN 'GASTECİ MASTECİ' DİYECEK EN SON ADAMDIR KENDİSİ"

Twitter hesabından açıklama yapan Yılman, "İzlemedim ama onlarca böyle mesaj geldiğine göre Ahmet Hakan bunu demiş belli ki… Konu neydi de adım geçti bilmiyorum ama benim için “Gasteci masteci” diyecek en son adamdır kendisi. Zira gazeteciliğin nasıl yapıldığını ben ona ta Sabah Gazetesi’nde iken askerden muaf olduğu çürük raporu hikayesini belgeleri ile yazarak göstermiştim. “Dalaksız” başlıklı yazılarım hala hafızalardadır kuyruk acısı vardır yani şahsın benden yana… O nedenle onun benimle ilgili “gasteci masteci değildir” demiş olması onurdur" dedi.

"DALAKSIZ DİYEBİLİRSİNİZ"

Yılman, şöyle devam etti:

"Ha… Bir de şu vardı… Kardeşi Abdullah ve TRT ilişkileri… Onu da hatırlatayım Ahmet Hakan’a… Gazetecilik değildi tabii ona göre

Hayır lütfen… Çürük Ahmet demeyin… Hakarete giriyor… Ama, “Dalaksız” diyebilirsiniz sorun yok zira beni dava ettiğinde öyle yazdım diye savcı takipsizlik kararı verdi. Savcı, Ahmet Hakan şikayetçi hakkınızda hakaret etmişsiniz ben ne demişim efendim hakaret olarak? Savcı: Dalaksız demişsiniz… Ben: Efendim ben onu hakaret mahiyetinde etmedim ki. Dalağı yok çünkü Dalaksız! Dalağı kopmuş! Varda dalağı buna rağmen ben böyle diyorsam haklısınız ama dalaksız bir insan için dalaksız demem niye hakaret oluyor ki?? Hatırladın mı @ahmethc Buyurun savcıyla o diyaloğum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.