Shakira'yı aldatmıştı, Pique'de aldatıldı

Gerard Pique, ünlü şarkıcı Shakira'yı Clara Chia ile aldattığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Ancak son gelişmelere göre, Chia'nın Pique'yi ünlü teknik direktör Pep Guardiola ile aldattığı iddiası ortaya atıldı ve bu haber İspanya'da büyük yankı uyandırdı

Shakira'yı aldatmıştı, Pique'de aldatıldı
Yayınlanma:

Futbol dünyasının en ünlü çiftlerinden biri olan Shakira ve Gerard Pique'nin ayrılığından sonra, Pique'nin yeni sevgilisi Clara Chia ile ilişkisi basına yansımıştı. Ancak, son gelişmeler ortaya çıkardı ki Chia da Pique'ye sadık kalmadı ve ünlü teknik direktör Pep Guardiola ile bir ilişkiye başladı. İddiaya göre, Chia'nın Guardiola ile tanışması çocuklarının aynı okula gitmesi sayesinde gerçekleşti. Bu haber İspanyol futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı ve tartışmaların odağı haline geldi.

PİQUE'DEN İNTİKAM ALMIŞ OLABİLİR

Gizli ilişkisi ortaya çıkan Clara Chia'nın, Manchester City'nin eski teknik direktörü Pep Guardiola ile aşk yaşadığı iddiaları gündemdeki yerini koruyor. İddiaya göre, Chia'nın Guardiola ile tanışması, çocuklarının aynı okula gitmesi sayesinde gerçekleşmişti. Ancak, Chia'nın Pique'yi aldattığı ortaya çıktıktan sonra, genç bir avukatla ilişki yaşadığı da gündeme gelmişti. Bu nedenle, Chia'nın Guardiola ile başlayan ilişkisinin, Pique'den intikam alma amacı taşıdığı da düşünülebilir. Olaylar İspanya medyasında geniş yer bulurken, futbol camiasında da büyük bir tartışma başladı.

adsiz-003.jpg

"HERKES HAYATINI İSTEDİĞİ GİBİ YAŞAMALI"

Barcelona ve futbol tarihinin en önemli stoperleri arasında yer alan Gerard Pique, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada insanların onaya olan takıntısından şikayet etti ve toplumun daha cesur ve daha açık fikirli olması gerektiğini vurguladı.

Toplum baskısının göz ardı edilmesi gerektiğini belirten Pique, "Herkes hayatını kendi istediği gibi yaşamalı ve kimseye hesap vermek zorunda değil" demişti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.