Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme: Kilit roldeki motokuryenin 'görev tamam' pozu!

Ankara'da eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in hayatını kaybettiği suikast olayında, yeni bir detay gün yüzüne çıktı. Tetikçi Eray Özyağcı'yı olay yerinden kaçıran motokurye Vedat Balkaya'nın, cinayet sonrası çekilen ve 'görev tamam' pozunu verdiği bir fotoğraf bulundu.

Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme: Kilit roldeki motokuryenin 'görev tamam' pozu!
Yayınlanma:

T24'ten Asuman Aranca'nın haberine göre, Balkaya'nın 27-30 Aralık tarihleri arasında suikastı organize eden Doğukan Çep ile 87 kez iletişime geçtiği ortaya çıktı. Bu durum, Balkaya'nın sadece bir taşıyıcı değil, aynı zamanda suikastın organizasyonunda aktif bir rol oynadığı yönünde değerlendiriliyor.

Suikastın işlendiği gün Balkaya, tetikçi Özyağcı'yı Gölbaşı-Haymana yolunda bir benzin istasyonu önünde bırakarak İstanbul'a doğru kaçmaya başladı. Ancak aynı gün Kocaeli'de polis tarafından yakalandı. Tetikçi Özyağcı ise yaklaşık 1.5 ay boyunca kayıplara karıştı.

Balkaya'nın üzerinden çıkan cep telefonu ve GPS cihazı ile suikast sonrası çekilen fotoğraflar ve tetikçiyle olan yoğun iletişim trafiği, soruşturmayı derinleştiriyor. Balkaya'nın çektiği ve paylaştığı 'görev tamam' pozunu verdiği fotoğraf, soruşturmanın seyrini değiştirecek nitelikte bir kanıt olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.