Sinan Oğan'ın Katıldığı Mevzular Açık Mikrofon'da Kavga Çıktı: Oğuzhan Uğur'dan Açıklama

YouTube program sunucusu Oğuzhan Uğur, sunduğu "Mevzular Açık Mikrofon" programının çekimleri sırasında çıkan kavgayla ilgili açıklama yaptı. 13. dönem cumhurbaşkanlığına aday olan Sinan Oğan'ın rol aldığı bir bölümün çekimleri sırasında tartışma çıktı.

Sinan Oğan'ın Katıldığı Mevzular Açık Mikrofon'da Kavga Çıktı: Oğuzhan Uğur'dan Açıklama
Yayınlanma:

Sinan Oğan, ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak katıldığı Mevzular Açık Mikrofon programında kavgaya neden olan bir tartışmanın yaşandığı öğrenildi. Programın süresi 6 saat 20 dakika sürerken, salonda CHP, HDP ve AK Parti üyeleri yanı sıra Zafer Partisi üyeleri de bulunuyordu.

Oğuzhan Uğur, program arasında Kürt ve Zafer Partisi üyeleri arasında "Ne mutlu Türk’üm diyene" tartışması yaşandığını söyledi. Bu tartışmanın ardından salonda bağırışlar ve çağırışlar yükseldi ve bir arkadaşları hafif fenalaştı. Ancak sağlık ekibi hemen müdahale etti ve arkadaşları tekrar salona aldılar.

Oğuzhan Uğur, müdahale ederek konuyu taraflar arasında hızlıca çözdüklerini ve programın devamını sorunsuz bir şekilde bitirdiklerini belirtti. Programın tanıtımlarının yakında yayınlanacağı söylendi.


Sinan Oğan’ın katıldığı bölümde kavga çıktı!

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.