Sincan Kırşehirliler Derneği Ahi Pilavı Etkinliği geçekleştirdi

Sincan Kırşehirliler Derneği tarafından düzenlenen Ahi Pilavı Etkinliği çok sayıda önemli ismin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sincan Kırşehirliler Derneği Ahi Pilavı Etkinliği geçekleştirdi
Yayınlanma:

Kırşehirli Dernekler Federasyonunun kurucu derneği olarak, Sincan Kırşehirliler Derneği 2023 yılını geride bırakıp 2024 yılına merhaba demek amacıyla, Ahi Pilavı Etkinliği düzenledi. Etkinlik, Pamuk Center sahibi İsmail Pamuk sponsorluğunda gerçekleşti.

Ahi Pilavı Etkinliğine, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Vekili Hacı Turan, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ve yönetimi, Sincan Emniyet Müdürü İlyas Bülbül, Sincan Jandarma Komutanı Ergin Ölmez, Oray Prefabrik Firması sahibi Hasan Aldemir, Sincan-Etimesgut-Keçiören Ortadoğulular Eğitim Kurumları Şubeleri sahibi, Etimesgut Kırşehirliler Derneği Başkanı Ercan Altıntaş ve yönetimi, Boztepeliler Derneği Başkanı Serafettin İlhan ve yönetimi katıldı.

sincankirsehir.jpg

ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

Sincan Dernek Başkanı Yunus Koçak, etkinlikte yaptığı konuşmada: ''Sincan Deneği yönetimi olarak, Sincan'da bulunan tüm hemşehrilerimize ulaşıp onların sorunlarıyla ilgilenmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Siz yöneticilerimiz ise bizlere destek oluyorsunuz. Etkinliğimize katıldığınız ve verdiğiniz destekler için teşekkür ederim.'' dedi.

sincanbld.jpg

Etkinliğe, Irak'ın kuzeyinde şehit düşen kahraman askerler için dua edilerek başlandı. 2023'ün son günlerinde yeni bir yıla da başlangıcın yapıldığı Ahi Pilavı Etkinliğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi

ercann.jpg​​​​​​​.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.