Siteler’den Başkan Tuna’ ya ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve Yönetim Heyetini makamında ağırladı.

Siteler’den Başkan Tuna’ ya ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve Yönetim Heyetini makamında ağırladı. Başkan Mustafa Tuna, “Siteler bölgesi hakkında birçok bilgiye sahibiz, esnaf ve sanatkarlarımız için elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi.

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasını makamına kabul eden Başkan Tuna, Siteler’in sorunlarını dinledi ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı’ ya çözüm yollarına ilişkin açıklamalarda bulundu. "Elimizden gelen ne varsa yapacağız" diyerek, sözlerine başlayan ve esnafın sorunlarına vakıf olduğunu dile getiren Başkan Tuna, "Her zaman sizler için çözüm üreteceğim. Şundan emin olun, sizi mağdur etmeyeceğiz" diye konuştu. Başkan Tuna, esnaf için kalıcı çözümler ürettiğini belirterek, Esnaf ziyaretlerimizi sık sık tekrarlayacağız dedi. Başkan Tuna'nın Siteler bölgesine daha önceden yapmış olduğu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden esnaf temsilcileri, Siteler’e yapılacak hizmetleri sabırsızlıkla beklediklerini belirtti. Ziyaretlerin kendilerine moral verdiğini söyleyen Siteler esnafı, Başkan Tuna'yı ağırlamaktan ve çalışmaları birinci ağızdan dinlemekten mutlu olduklarını dile getirmişti.

EL ELE VERECEĞİZ

Konuya ilişkin olarak Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı da şunları söyledi, “Başkanımıza bizleri makamında ağırladığı için teşekkür ederiz. Siteler 1960’lar da kurulmuş Orta Doğu’nun en büyük mobilya sanayisi, Ankara Mobilyacılar Odası ise 1968’den beri üyelerine hizmet veren bir kamu kurumudur. Siteler esnafımıza moral ve destek oldunuz diyerek, Siteler’de ki imalatçılarımızın tüm sorunlarını kendisine ilettik, esnafımızla el ele verip bu sorunları aşacağız” dedi. Ziyaretlerinden dolayı yönetim heyetine memnuniyetlerini ileten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ise, Siteler bölgesi hakkında birçok bilgiye sahibiz, esnaf ve sanatkarlarımız için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu konuda Sitelere özel ilgi göstereceğiz diyerek ziyaretlerinden dolayı Başkan Taklacı’ ya teşekkürlerini iletti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.