Sompo Sigorta'dan bir ilk: Aylık kasko

Sompo Sigorta, koronavirüs salgınından dolayı araçlarını az kullanan veya ekonomik durumları olumsuz etkilenen sigortalılara destek olmak amacıyla, Aylık Kasko Sigortası’nı kullanıma sundu.

Sompo Sigorta'dan bir ilk: Aylık kasko
Yayınlanma:
Güncelleme:

Oto sigortalarında elde ettiği başarılarla öne çıkan Sompo Sigorta, müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırladığı ‘Aylık Kasko Sigortası’nı piyasaya sundu. Aracının kasko yenilemesi geldiği halde yenileme yaptıramayan ve uygun fiyatlarla aracını koruma altına almak isteyenlere yönelik hazırlanan Aylık Kasko Sigortası’nda; araç bedeline göre aylık 30 ila 100 lira arasında değişen prim ödemeleriyle poliçe sahibi olunabiliyor.

Yeni ürünleri hakkında bilgi veren Sompo Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Şenol Ortaç, “Aylık Kasko Sigortası’nı, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınından dolayı araçlarını az kullanan veya ekonomik durumları olumsuz etkilenen müşterilerimize destek olmak amacıyla hayata geçirdik. Müşterilerimizin bu zor dönemde risklere karşı savunmasız kalmaması, hasarsızlık indirim hakkını kaybetmemesi adına en önemli teminatlardan oluşan bir paket oluşturduk ve normal poliçelerden çok daha uygun primlere satışa sunduk” dedi.

KREDİ KARTINA BLOKE YOK

Aylık kasko ürününün en önemli özelliklerinden birinin uygun bir prim ile isteğe bağlı olarak aylık yapılabilmesi olduğuna dikkat çeken Ortaç, “Adından da anlaşılacağı gibi ürün, aylık olarak sunulduğu için kredi kartı limitine yüksek bedellerde bloke konulmuyor. Aylık kasko sadece ekonomik olarak değil, fonksiyonel olarak da tüketici faydası gözeten bir ürün. Sigortalılarımız yıl içerisinde istediği zaman aylık poliçe yaptırmaktan vazgeçebilir, poliçesini belli bir süre durdurabilir veya geniş teminatlı kasko poliçesine geçiş yapabilir. Ayrıca bu ürünümüzde herhangi bir servis kısıtlaması da yok. Müşterilerimiz olası hasar durumunda araçlarının tamirini diledikleri serviste gerçekleştirebilirler. Diğer taraftan araç sahipleri için en önemli riskler olan çift taraflı çarpışma, çalınma ve yanma risklerine karşı teminat sunan Aylık Kasko Sigortası’na, isteğe bağlı olarak İhtiyari Mali Mesuliyet teminatı ve 7/24 Asistans Paketi de dahil edilebiliyor” şeklinde konuştu.

"HASARSIZLIK İNDİRİMİ KAYBOLMUYOR"

Aylık Kasko Sigortası’nın birçok avantaj sunduğuna dikkat çeken Ortaç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Aylık Kasko Sigortası yaptıran müşterilerimiz, maddi durumlarının iyileştiğini düşündüğü zaman genişletilmiş artı kasko ürünümüze hasarsızlık kademeleri ile birlikte geçebilecekler. Kasko sigortasında yenileme dönemi gelmiş veya yenileme dönemi üzerinden maksimum 15 gün geçmiş, araç bedeli 400.000 TL’yi aşmayan, risk kabul kriterlerine uyan ve aracını bireysel olarak kullanan tüm müşterilerimiz, bu ürünü satın alabilir. Salgın sonrası da satışına devam etmeyi planladığımız bu ürüne yenileme vadesinden sonra 15 günlük süreç içerisinde geçiş hakkı tanıyacağız ancak salgının ülkemizde görülmeye başladığı 15 Mart tarihinden sonra ekonomik koşullardan dolayı kaskosunu yaptırmayan herkese, hasarsızlık kademelerini kaybetmemeleri ve risklere karşı korunmasız kalmamaları için teklif vereceğiz.”

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.