Son seçimde Kadıköy'den aday olan Eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, yeni işini sosyal medyadan duyurdu

Eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'ta Kadıköy'de yapılan seçimde beklenenin altında bir oy oranı alarak seçimi kaybetmişti. Ancak Maçoğlu, seçim sonrası memleketi Tunceli'ye dönerek yeni bir işe girişti.

Son seçimde Kadıköy'den aday olan Eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, yeni işini sosyal medyadan duyurdu
Yayınlanma:

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çeken Maçoğlu, arı yetiştiriciliğiyle ilgili çalışmalarını duyurdu.

Maçoğlu, arı yetiştiriciliği yaptığı alandan bir video paylaşarak, "Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kolektif üretim çalışmalarımız hız kazandı. Arı bakımı ve kovanların bölünme işleminin ardından arılarımızı bal üretimi için yüksek rakımlı yaylalara göndereceğiz. Doğayı koruyan, ekolojiyi savunan üretim biçimlerini desteklemekle kalmayıp aynı zamanda bir parçası olacağız" notunu düştü. Bu şekilde doğaya duyarlı bir üretim biçimine geçerek doğal yaşamı ve ekolojiyi korumayı hedeflediğini belirtti.

2014 Yerel Seçimlerinde Ovacık ilçesinde, 2019 Yerel Seçimlerinde Tunceli’de seçimi kazanan Maçoğlu, 2024 Yerel Seçimlerinde ise Kadıköy Belediye Başkan Adayı olmuş ve yüzde 10 oy oranı ile seçimde üçüncü sırada kalmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.