Staj ve çıraklık mağdurlarına Özgür Özel'den tam destek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına destek verdi. Özel, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak 'staj ve çıraklık mağdurlarına' seslendi.

Staj ve çıraklık mağdurlarına Özgür Özel'den tam destek!
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu'nun İstanbul'da düzenleyeceği mitinge destek vereceğini açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Özel, federasyonun çağrısını alıntılayarak staj mağdurlarının yanında olacaklarını belirtti.

CHP'DEN STAJ MAĞDURLARINA TAM DESTEK

CHP lideri Özgür Özel'in bu açıklaması, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına verdiği desteğin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Parti olarak mağdurların haklarını savunmaya devam edeceklerini belirten Özel, bu konuda atılması gereken adımların takipçisi olacaklarını vurguladı.

"SORUNLARI ÇÖZÜLENE KADAR YANLARINDAYIZ"

Özel, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu'nun ve çok sayıda staj mağdurunun İstanbul'da yapacaklarını duyurdukları miting davetini aldım. Cumhuriyet Halk Partisi olarak staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının sorunları çözülene kadar yanlarında durmaya devam edeceğiz."

MİTİNG HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, İstanbul'da gerçekleştirecekleri miting için hazırlıklarına devam ediyor. Federasyon, bu etkinlikle seslerini duyurmayı ve mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli adımların atılmasını talep ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.