Sudan Ticaret Bakanı ATB Et Borsası’nı ziyaret etti

Sudan Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Hatim Elsır Ali ve Sudan'ın Ankara Büyükelçisi Kordofani, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz'u ziyaret ederek ATB Et Borsası’nda incelemelerde bulundu.

Sudan Ticaret Bakanı ATB Et Borsası’nı ziyaret etti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sudan Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Hatim Elsır Ali ve Sudan'ın Ankara Büyükelçisi Kordofani, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz'u ziyaret ederek ATB Et Borsası’nda incelemelerde bulundu. ATB Başkanı Yavuz, Sudan Ticaret Bakanı Elsır Ali ve beraberindeki heyete ATB'nin faaliyetleri ve Türkiye’deki borsacılık faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye ile Sudan arasında 2005 yılında yalnızca 150 milyon dolar tutarında olan ticaret hacminin, 2017 yılı sonunda 481 milyon dolara yükseldiğine dikkat çeken Yavuz, Sudan’da Türk firmaları tarafından 313 milyon dolar tutarında yatırım gerçekleştirilmiş olduğuna dikkat çekerek, Türk Müteahhitlerin 2,3 milyar dolar değerinde 71 adet proje üstlenildiklerini belirtti.

ET BORSASINA ZİYARET

Sudan Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Hatim Elsır Ali ve Sudan'ın Ankara Büyükelçisi Kordofani ve beraberindeki heyet daha sonra ATB Et Borsası’nda incelemelerde bulundular. ATB Genel Sekreteri Eyüp Ş. Ömeroğlu tarafından yapılan bilgilendirmede Et Borsasının işleyişi hakkında bilgi alan heyet üyeleri, incelemelerde bulundukları tesisin kendilerini etkilediğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.