Tan Taşçı Panora’ya geliyor

Panora Yaz Konserleri kapsamında, ücretsiz olarak gerçekleştirilen Panora Teras Konserleri, bu yıl da renkli görüntülere sahne alacak.

Tan Taşçı Panora’ya geliyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Panora Yaz Konserleri kapsamında, ücretsiz olarak gerçekleştirilen Panora Teras Konserleri, bu yıl da renkli görüntülere sahne alacak. Teras konserlerinin açılışını Türk pop müziğin sevilen isimlerinden Tan Taşçı ile yapacak olan Panora AVM, 18 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’da Ankaralılarla Tan’ı buluşturacak. Açıldığından bu yana binlerce müzikseveri, yıldızlarla buluşturan Panora AVM, Başkent’in gözde konser mekanlarından olmaya devam ediyor. Bir Ankara klasiği haline gelmiş Panora Yaz Konserleri, son yıllarda ücretsiz olarak gerçekleştirilen Teras Konserleri ile de büyük beğeni topluyor.

Bu sene, Teras Konserleri sahnesini açacak olan başarılı şarkıcı Tan Taşçı, Ankaralı sevenleri tarafından büyük heyecanla bekleniyor. Yorumculuğunun haricinde prodüktörlüğü, söz yazarlığı ve coverları ile de adından söz ettiren, birçok ünlü tarafından şarkıları seslendirilen Tan Taşçı, hem kendi hayatından izler taşıdığını söylediği son albümü “Sevmek Yetmiyor Bazen” ile hem de yeni albümünün habercisi olan teklisi “Bi’ Başka Ayrıldık” ile müzik listelerinde üst sıralara yükseldi. Duygusal şarkıları ve kadife sesiyle dinleyenlerin kalbine dokunan ve yeni albümü merakla beklenen başarılı şarkıcı, beğeni toplamış eski ve yeni şarkılarını seslendirmek üzere sevenleriyle Panora Teras’ta buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum