TEKEL cinayetinde 3 milyon liralık uzlaşı

Esenyurt'ta bir tekel bayisine düzenlenen ve günlerce konuşulan silahlı saldırıda flaş bir gelişme yaşandı.

TEKEL cinayetinde 3 milyon liralık uzlaşı
Yayınlanma:

İddialara göre, Temmuz ayında Esenyurt'ta gerçekleşen ve Türkiye'nin gündemine oturan tekel bayi saldırısında yaşamını yitiren 20 yaşındaki Batuhan Bayındır'ın ailesi, 3 milyon TL karşılığında şikayetlerini geri çekti. Aynı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzan'ın ailesine de benzer bir teklif yapıldığı öne sürüldü.

TV100'den Rojda Altintaş'ın haberine göre, Batuhan Bayındır'ın ailesinin, şikayetlerini geri çekmeleri karşılığında 3 milyon TL aldığı iddia edildi. Bu ödemenin yanı sıra ailenin, iki ev, bir kamyonet ve bir araç daha aldığı ileri sürüldü.

Yunus Emre Erzan'ın avukatı Erzan, Batuhan Bayındır'ın ailesine yapılan ödemenin 3 milyon TL olduğunu belirterek, "3 milyon TL karşılığında da hesabına yatırıldıktan sonra dosyadan şikayetleri geri çekilmiş" şeklinde konuştu. Ayrıca, Yunus Emre Erzan'ın ailesine de benzer bir teklif yapıldığı ve bu teklifin daha yüksek olduğu iddia edildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olayda, tekel bayisine yapılan saldırıda Batuhan Bayındır ve Yunus Emre Erzen yaşamını yitirmiş, Yusuf Erzen ise ağır yaralanmıştı. Bu olayın ardından saldırganlar ve yardım ettikleri iddia edilen diğer kişiler polis tarafından yakalanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.