TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Süper Kupa kesintisi yapacak

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında 29 Aralık'ta Riyad'da yapılması planlanan maç, pankart ve forma anlaşmazlığı nedeniyle iptal edilmişti.

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Süper Kupa kesintisi yapacak
Yayınlanma:

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Suudi Arabistan'da düzenlenmesi planlanan ancak son anda kriz nedeniyle iptal edilen Süper Kupa maçı için ödediği paranın Fenerbahçe ve Galatasaray'ın alacaklarından kesileceği iddia ediliyor. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında 29 Aralık'ta Riyad'da yapılması planlanan maç, pankart ve forma anlaşmazlığı nedeniyle iptal edilmişti.

Yaşanan kriz çözülemeyince maç ertelendi ve iki kulübe ödenen 4 milyon dolarlık (yaklaşık 123 milyon TL) ödeme, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulüplerin alacaklarından kesilecek. Bu para, Suudi Arabistan'a iade edilecek.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, hem Galatasaray hem de Fenerbahçe, TFF'nin bu önerisini kabul etti. Ancak maçın yeni tarihi hakkında henüz kesin bir karar alınmamış durumda. Federasyon, maçın en geç mart ayında yapılmasını isterken, iki kulüp ise henüz net bir yanıt vermiş değil.

Maçın tarihi ile ilgili kararın yakın zamanda netleşmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.