TOKİ başvuru para iadesi yapılacak mı? TOKİ başvuru para iadesi ne zaman yapılacak?

TOKİ başvuru para iadesi yapılacak mı? TOKİ başvuru para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ başvuru para iadesi nasıl yapılacak? TOKİ başvuru para iadesi nereden alınacak? işte detaylar...

TOKİ başvuru para iadesi yapılacak mı? TOKİ başvuru para iadesi ne zaman yapılacak?
Yayınlanma:

TOKİ çekilişinde ismi çıkmayanlar, yatırdıkları 500 TL ücreti geri alabilirler. İade işlemi, kura çekiminden itibaren 5 gün içinde gerçekleştirilir. İade almak isteyen vatandaşlar, banka şubeleri veya ATM'ler üzerinden paralarını geri alabilirler.

TOKİ PARA İADESİ YAPILACAĞINI AÇIKLADI

TOKİ, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, iade almak isteyen vatandaşların öncelikle bankalarından hesap bilgilerini doğrulamaları gerektiğini belirtmiştir. Doğru hesap bilgileri sağlandıktan sonra, iade işlemi için banka şubeleri veya ATM'ler kullanılabilir. İade işlemi sırasında, vatandaşların kimlik bilgileri ve başvuru numaraları gerekmektedir.

thumbs-b-c-fca391e5435a157b33b83ceada9ece90.jpeg

ÖDEMELRDEN KESİNTİ YAPILMAYACAK

Öte yandan, TOKİ iade işlemleri için herhangi bir kesinti yapmayacak ve geri ödemeler tam tutarında yapılacaktır. Vatandaşlar, iade işlemleri hakkında detaylı bilgi almak için TOKİ'nin resmi internet sitesi veya sosyal medya hesaplarını takip edebilirler.

Kurada adı çıkmayan vatandaşlara başvuru için yatırdıkları 500 TL İBAN'a iade ediliyor. Başvuru ücreti iadelerini başvuru yapılan bankanın yetkili şubelerinden veya ATM'lerinden ödemeyi geri alabileceklerdir.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.