Turgut Altınok'tan sonra gelini Sezin Altınok'un mal varlığı dikkat çekti!

Yerel seçimler öncesi mal varlığı tartışmalarıyla Türkiye'nin gündemine oturan Turgut Altınok, 31 Mart'ta rakibi Mansur Yavaş karşısında büyük bir yenilgi yaşadı. Altınok'un mal varlığı açıklamalarında yer almayan Antalya'da olduğu iddia edilen 600 dairelik mülkiyet konusu çokça tartışıldı. Seçimlerin ardında yaşanan tartışmalara bu sefer de Hacı Mehmet Altınok ve eşi Sezin Altınok'un Ankara'daki mal varlıkları dahil oldu.

Turgut Altınok'tan sonra gelini Sezin Altınok'un mal varlığı dikkat çekti!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklamasının ardından kamuoyunun merakı AK Parti'nin Ankara Adayı Turgut Altınok'a yoğunlaşmıştı. Başlangıçta, "Mülk Allah'ındır, biz emanetçiyiz." şeklindeki savunmasıyla tartışmaların odağına oturan Altınok, daha sonra mal varlığını açıklamak zorunda kalmıştı.

HALK TV, YENİ MAL VARLIKLARINI AÇIKLADI

Halk TV'nin canlı yayınında Gazeteci Murat Ağırel'in iddialarına göre, Altınok'un oğlu Hacı Mehmet Altınok ve gelini Sezin Altınok'un mal varlıkları gündeme getirildi. Ağırel'in iddiasına göre, Hacı Mehmet Altınok'un Ankara Çankaya'da bulunan ve piyasa değeri 20 milyon liranın üzerinde olan Mavi Ladin Sitesi'nde bir adet villası bulunurken; Polatlı'da 2 adet tarlası ve Ankara Yenimahalle'de ise İstanbul yolunun hemen üzerinde bir büyük arsası yer alıyor.

Halk TV'nin haberine göre, dikkatleri çeken en önemli detay, Sezin Altınok'un üzerine kayıtlı taşınmazlar oldu. Altınok'un gelini Sezin Altınok'un hisse payı değişmekle birlikte Ankara'nın Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Güdül, Keçiören ve Pursaklar ilçelerinde çok sayıda arsası, apartmanı, tarlası ve dairesi olduğu iddia edildi.

Sezin Altınok'un tapularında pay sahibi olduğu taşınmazlar arasında ise Çankaya ilçesi Beytepe Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir bina ve arsası; Etimesgut ilçesi Eryaman Mahallesi'nde 32 büro ve 9 dükkânın bulunduğu inşaatı devam eden taşınmaz, Pursaklar ilçesinde Göksel Sitesi'nin bitişiğinde bulunan 2 bin metrekarelik arsa gibi birçok gayrimenkulü olduğu iddia edildi.

Konuyla ilgili Altınok ailesinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.