Turizm cenneti Kuşadası bu yıl da doldu taştı! Nüfusu şaşırttı!

Ramazan Bayramı'nda yerli turist akınına uğrayan Kuşadası, plajları ve mesire alanlarıyla dolup taşarken; oteller tam kapasiteyle hizmet verdi. Tatilcilerin yoğun ilgisiyle birlikte ilçenin nüfusu ise 1 milyonu geçti.

Turizm cenneti Kuşadası bu yıl da doldu taştı! Nüfusu şaşırttı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Kuşadası, tarihi dokusuyla ve eşsiz doğal güzellikleriyle tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Özellikle bayram tatili süresince, sahil şeridinde yer alan plajlar ve tarihi mekânlar yoğun ilgi gördü.

9 günlük bayram tatili boyunca günübirlik ziyaretçilerle birlikte ilçenin nüfusu 1 milyonu geçti. Yerli turistler, Kuşadası'nın sunduğu deniz, güneş ve tarihle dolu bir tatil deneyimi yaşamak için ilçeye adeta akın etti. Özellikle pandemi sonrası özlenen tatil yapma isteği nedeniyle Kuşadası'nın turizm potansiyeli daha da arttı.

kusadasimm.jpg

DÜNYACA ÜNLÜ PLAJLARI DOLUP TAŞTI

Hava sıcaklığının da artmasıyla Ramazan Bayramı boyunca Kuşadası’na gelen yerli turistler ile bölge halkı kentin dünyaca ünlü Kadınlar Denizi, Long Beach ve Sevgi Plajı’nı doldurdu.

Ramazan Bayramı’nda ilçedeki mesire alanlarına da ilgi yoğun oldu. Kuşadası Belediyesine ait Ada Göl Mesire Alanı ile Milli Park’ta adım atacak yer kalmadı. Bayram tatili süresince Kuşadası'nın restoranları, otelleri ve diğer turizm işletmeleri de yoğun bir şekilde hizmet verdi.

Tatilciler, Kuşadası'nın lezzetli yemekleri ve canlı gece hayatıyla da unutulmaz bir tatil deneyimi yaşadı. Kuşadası, Ege'nin en gözde tatil destinasyonlarından biri olmaya devam ederken, yerli turistlerin ilgi ve sevgisiyle her geçen gün daha da renkleniyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.