Türk Telekom C Grubunda

Türk Telekom, Galatasaray Odeabank ve TOFAŞ’ın rakipleri belirlendi. Başkent temsilcisi C Grubunda mücadele edecek.

Türk Telekom C Grubunda
Yayınlanma:
Güncelleme:

ORHAN AKSAKAL

İki yıl aranın ardından Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Ankara temsilcisi Türk Telekom transfer çalışmalarına vermeden devam ederken bir yandan da mücadele edeceği EuroCup heyecanını yaşıyor. Önceki gün EuroCup'ta grup kura çekimi gerçekleştirildi ülkemizi 3 takımın temsil edeceği kupada Türk Telekom, Galatasaray Odeabank ve TOFAŞ’ın rakipleri belirlendi. Başkent temsilcisi C Grubunda mücadele edecek.

TELEKOM İDDİALI

Bu sene hem Tahincioğlu Spor Toto Basketbol Liginde iddialı olmak hem de Avrupa’da ses getirmek için büyük bir mücadele verecek olan Türk Telekom kadrosunu güçlü isimlerle takviye etmeye devam ediyor. Kadrosuna milli takım oyuncularından Metin Türen, EuroCup finallerinde gösterdiği başarıyla turnuva tarihine geçen Reggie Redding, daha önce ülkemizde Karşıyaka’da gösterdiği müthiş başarıyla adından söz ettiren Kenny Gabriel ve son olarak İspanya’da sayı krallığı unvanını kazanmış makinesi olarak adlandırılan Sylven Landesberg’i kadrosuna katarak ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

İŞTE O GRUPLAR

A GRUBU: Kızılyıldız MTS (Sırbistan), Galatasaray (Türkiye), Germani Brescia Leonessa (İtalya), Ratiopharm Ulm (Almanya), MoraBanc Andorra (İspanya), Monaco (Fransa)

B GRUBU: Lokomotiv Kuban (Rusya), Cedevita (Hırvatistan), ALBA Berlin (Almanya), TOFAŞ (Türkiye), Limoges CSP (Fransa), Asseco Gdynia (Polonya).

C GRUBU: Valencia (İspanya), Zenit (Rusya), Dolomiti Energia Trento (İtalya), Türk Telekom (Türkiye), Partizan NIS (Sırbistan), ASVEL (Fransa).

D GRUBU: Unicaja Malaga (İspanya), UNICS Kazan (Rusya), FIAT Torino (İtalya), Rytas (Litvanya), Fraport Skyliners (Almanya), Mornar Bar (Karadağ).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.