Türkiye-Türkmenistan İş Forumu: 'Kadim dostluk', yeni projler!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Serdar Berdimuhammedov ile beraber Türkiye-Türkmenistan İş Forumuna katıldı. Yılmaz, sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı.

Türkiye-Türkmenistan İş Forumu: 'Kadim dostluk', yeni projler!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Türkiye-Türkmenistan İş Forumu hakkında açıklamalar yaptı.

'KADİM DOSTLUK', YENİ PROJELER

Cevdet Yılmaz, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Sayın Serdar Berdimuhammedov ile birlikte TOBB'un ev sahipliğinde bir araya geldi. 'Kadim dostluk' vurgusu yapan Yılmaz, Türkmenistan ile olan işbirliğinin yeni projelerle daha da ileriye gideceğini aktardı.

Yılmaz hedeflerde bahsederek, ''Küresel ve bölgesel dinamiklerle birlikte ortaya çıkan yeni fırsatları halklarımızın refahı ve bölgemizin istikrarı doğrultusunda en iyi şekilde değerlendirmektir. İnşallah iş ticaret hacmimizi hızla artıracağız ve ortaklaşa belirlediğimiz 5 milyar dolar hedefimize birlikte ulaşacağız'' ifadelerini kullandı.

Yılmaz son olarak, Türkiye-Türkmenistan İş Forumu'nun düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutlayarak, forumun ülkeler için hayırlara vesile olmasını diledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.