Ümit Karan'dan olay 'Semih' yorumu!

Ümit Karan, bu sezon Survivor 2016'ya damga vuran yarışmacıların başında gelen Semih Öztürk hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu

Ümit Karan'dan olay 'Semih' yorumu!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ümit Karan, bu sezon Survivor 2016'ya damga vuran yarışmacıların başında gelen Semih Öztürk hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Semih'in kelime oyunları ve stratejilerde çok başarılı bir yarışmacı olduğunu belirten Ümit Karan, Nur Tuğba Algül'ün 'Senin kaptanın olsa?' sorusuna ise 'Boğarım ben onu' şeklinde herkesi şaşırtan bir cevap verdi.

Survivor Panorama'ya konuk olan Ümit Karan ve Duygu Çetinkaya, yaptıkları yorumlarla Survivor 2016'yı değerlendirdi.

Survivor 2013'te rakip olan Ümit Karan ve Duygu Çetinkaya'nın atışmaları da görülmeye değerdi. Nur Tuğba Algül ve Hakan Hatipoğlu'nun birlikte sunduğu Survivor Panorama efsane Survivor yarışmacılarını konuk etmeye devam ediyor. Son olarak Ümit Karan ve Duygu Çetinkaya'nın konuk olduğu program unutulmazlar arasında yerini alacak cinsten.

2013 yılında düzenlenen Survivor'da karşı takımlarda yer alan ikilinin Survivor anıları eğlenceli anlar yaşattı. Survivor'da yarıştıkları dönemde sık sık karşı karşıya gelen ve zaman zaman tartışan ikilinin dostlukları şaşırttı. Survivor Panorama'da da zaman zaman birbirlerine laf atan ikili bu kez sadece eğlendirmek için birbirlerine takıldı.

 

Haberin Videosu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.