Ünlü astroloğun tahminleri bir bir çıkıyor: Sıra Süper Lig'de!

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, Süper Lig'de şampiyonluk yarışını kızıştırdı. Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek puan farkını üçe indirmesi, nefesleri kesen bir son haftayı işaret ediyor. Ancak futbolseverlerin gözü yalnızca sahada değil, aynı zamanda ünlü astrolog Meral Güven’in yeni tahminlerinde.

Ünlü astroloğun tahminleri bir bir çıkıyor: Sıra Süper Lig'de!
Yayınlanma:

Mart 2023’te yaptığı tahminle büyük ses getiren astrolog Meral Güven, sosyal medyada yeniden gündem oldu. Güven, 14 ay önce yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki sezon Fenerbahçe ve Galatasaray son maça kadar şampiyonluk için yarışacak" demiş ve Fenerbahçe'nin geriden gelerek mucizevi bir şekilde şampiyon olacağını öngörmüştü.

DERBİ SONRASI TAHMİNLERİNE DEVAM EDİYOR

Galatasaray derbisinin ardından TGRT Haber’e konuşan Güven, kartlarının ve astrolojik haritasının Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu işaret ettiğini belirtti. Güven, "Kartlarım ısrarla üstüne bastıra bastıra hala daha Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylüyor. Harita da kartlarım da bunu söylüyor, Fenerbahçe mucizevi şampiyonluk yaşayacak." ifadelerini kullandı.

astrolog.jpg

TÜM GÖZLER PAZAR AKŞAMINA ÇEVRİLDİ

Astrolog Meral Güven'in bu tahminleri, futbolseverlerin heyecanını daha da artırdı. Şampiyonluk yarışında son 90 dakikaya girilirken, tüm Türkiye pazar akşamı oynanacak maçlara kilitlendi. Fenerbahçe'nin mi yoksa Galatasaray'ın mı mutlu sona ulaşacağını merak edenler, nefeslerini tutmuş durumda.

Şampiyonluk yarışı son haftaya kalırken, Meral Güven'in tahminlerinin doğru çıkıp çıkmayacağı büyük bir merak konusu. Pazar akşamı oynanacak maçlar, sadece futbolseverler için değil, astrolog Meral Güven’in takipçileri için de büyük bir heyecan kaynağı olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.